Witte Molen Puur Pauze Hooirol 200 gram
Puur Pauze Hooirol 200 gram €4,95

Puur Pauze Hooirol 200 gram

€4,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Puur Pauze Hooirol 200 gram

Als je het even niet weet, neem dan een hooirol, deze valt altijd in de smaak! Witte Molen heeft heerlijke hooirollen samengesteld, gemaakt van heerlijke bergweidehooi, gevuld met gedroogde, vruchten, groenten, kruiden en bloemen. Je zou ze bijna zelf opeten!

Kruiden ondersteunen de spijsvertering
Rijk aan vezels voor de spijsvertering en goed voor de tandjes
Verrassende smaken in een speelse rol

Wat is dat toch met hooirollen? Het is een geheel andere manier van voeren. De dieren krijgen hun hooi of kruiden normaal gesproken in een ruif. De rol brengt hier verandering in en geeft de dieren een hele andere manier van knabbelen. Vooral samen aan de rol eten is heel leuk, de rol kan ook wegrollen en dat maakt het natuurlijk helemaal leuk!

Naast de hooirol moeten cavia's, konijnen, chinchilla's en degoes ook nog voldoende krijgen, de hooirol alleen is niet genoeg, maar draagt wel bij aan de hooi inname. De vezels ondersteunen niet alleen de spijvertering van de dieren, maar helpen ook bij het verantwoord slijten van de tanden.

De kruiden hebben ieder hun eigen werking op de gezondheid, zo zijn de veenbes en de hibiscus rijk zeer sterke  antioxidanten en ondersteunen daardoor de natuurlijke afweer van het lichaam. Paprika is rijk aan vitamine C en is hierdoor ideaal voor Cavia's die zelf geen vitamine c kunnen aanmaken.

Samenstelling per Hooirol

Hibiscus & Munt: 90% hooi, 2% hibiscus, 2% rozenblaadjes, 2% munt, goudsbloem, brandnetel
Aardbei & Veenbes: 88% hooi, 7,5% veenbes, 2,5% aardbei
Wortel & Pompoen: 90% hooi, 5% wortel, 5% pompoen
Selderij & Paprika: 88% hooi, 5% selderij, 5% paprika

Specificaties
Inhoud: 1 hooirol a 200 gram
Samenstelling: 90% hooi, 5% wortel, 5% pompoen | 90% hooi, 2% hibiscus, 2% rozenblaadjes, 2% munt, goudsbloem, brandnetel | 88% hooi, 5% selderij), groenten (5% paprika) | 88% hooi, vruchten (7,5% veenbes, 2,5% aardbei)
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Witte Molen Puur Pauze Hooirol 200 gram
Reviews
10 / 10
Carla 14 Februari 2021

voor het eerst deze hooi rol gegeven aan mijn beertjes en ze zijn er dol op. Ik had de hooi rol met paprika/selderij smaak genomen. Verder spelen ze er mee en slapen er ook lief tegen. Kortom een succes voor onze caviaatjes.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »