PostNL Decemberzegels 2018
Decemberzegels 2018 €15,60

Decemberzegels 2018

€15,60
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Informatie

PostNL Decemberzegels 2018

Decemberzegels 2018: vintage met een scheut kitsch en glitters. De decemberzegels van PostNL zijn dit jaar ontworpen door Sanny van Loon. De illustrator uit Amsterdam is bekend door het vrolijke en kleurrijke werk dat zij onder meer voor Flow Magazine maakt. Ook op Instagram zijn haar illustraties populair.

  • Geldig tussen 5 november 2018 en 5 januari 2019
  • Voor brieven en kaarten tot 50 gram
  • Bij aankoop van 2 velletjes decemberzegels ontvangt u een gratis kaartenhouder, maximaal 2 per klant. OP=OP
  • Decemberzegels mogen niet achteraf betaald worden met Billink

De Decemberzegel is bestemd voor kerstpost binnen Nederland. Voor post naar het buitenland, kunt u twee Decemberzegels plakken.


Halfkleuren

Elk postzegelvel telt 20 decemberzegels in tien verschillende ontwerpen. Sanny’s specifieke stijl in de 10 illustraties is met kleurvlakken en enkele lijndetails duidelijk te herkennen. In haar werk spelen zogenaamde halfkleuren, die zij steeds opnieuw zelf samenstelt, een belangrijke rol. Voor de decemberzegels combineerde zij goudgeel, warmrood en kerstgroen met ijsblauw.

Speciaal tarief

PostNL brengt ieder jaar nieuwe decemberzegels uit. Daarmee kunnen consumenten en bedrijven elkaar tegen een goedkoper tarief kerst- en nieuwjaarskaarten sturen tot een gewicht van 50 gram. Ideaal voor de zwaardere kerstkaarten die we steeds vaker zien. Het speciale decembertarief van € 0,78 per postzegel is geldig van 5 november 2018 tot en met 4 januari 2019.

Symboliek in een modern jasje

In het ontwerp van de decemberzegels is vintage met een scheutje kitsch en glitters tot één geheel gemaakt. Sanny: ‘Ik vind het zo mooi dat we kerst nog steeds op dezelfde manier vieren! Ook de decembersymboliek van vroeger blijft actueel, maar dan vaak in een modern jasje. Zo’n kerstbal in de vorm van een luipaard bijvoorbeeld. Of die ouderwetse kersttruien die weer helemaal hip zijn.’

Magie en nostalgie

Het thema ‘de magie van december’ komt volgens Stephan van den Eijnden, commercieel directeur Mail van PostNL, op de nieuwe decemberzegels prachtig tot uiting. ‘Sanny van Loon laat in haar unieke stijl mooi zien hoe zij magie met nostalgie vermengt. Hoe die unieke stijl de warmte van december nog beter tot uiting laat komen. Daarom hebben we juist haar gevraagd om dit jaar de decemberzegel te ontwerpen.’

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »