Knaagdierwinkel® Plasmat 68 cm
Plasmat 68 cm €19,95 €24,95

Plasmat 68 cm

€24,95 €19,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Plasmat voor knaagdieren en konijnen!

De plasmat bestaat uit donzige, zachte fleece en extra absorberend Molton. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat urine zeer snel wordt doorgelaten en in het Molton wordt opgevangen en vastgehouden. Ratten, Cavia's en konijnen hebben op die manier altijd prettige, droge voetjes. Daarnaast glijden de dieren niet meer uit op een gladde bodem. De reiniging van de kooi is nu zeer eenvoudig, want het is niet nodig om strooisel te vervangen. De plasmat kan op 30 graden gewassen worden en weer opnieuw gebruikt worden. De plasmat is 100% stofvrij waardoor deze ook geschikt is voor gevoelige dieren.

Lekker zacht aan de pootjes
Droge voetjes
Lekker warm in de winter

Gebruiksaanwijzing Plasmat 68 cm

Leg de plasmat eenvoudig in het verblijf en plaats de speeltjes eenvoudig op de mat. De mat is zacht voor de pootjes! Plaats ook altijd een toilet in het verblijf zodat de dieren kunnen leren om alles in de wc te doen. Eventuele keuteltjes die toch naast de wc terecht komen kun je eenvoudig opvegen met bijvoorbeeld een stoffer en blik.

Specificaties
Afmeting: 68 x 48 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Plasmat 68 cm
Reviews
8 / 10
Ch 01 Maart 2021

Zeer tevreden mee

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »