Carefresh Pink 50 Liter
Pink 50 Liter €25,50

Pink 50 Liter

€25,50
Op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Pink 50 Liter voor knaagdieren!

Carefresh Pink 50 Liter is een kleurrijk en trendy bodembedekker in een roze kleur. Carefresh Pink is gemaakt uit cellulose-vezels. De vezels in Carefresh Pink zijn van biologische teelt en  absorberen 2,5 keer meer dan gebruikelijk bodembedekking. Daarnaast is Carefresh Pink stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Want Carefresh Pink heeft naast een hoge functionaliteit een vrolijk roze gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blikvanger!

De cellulose-vezels in Carefresh Pink zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een kleurrijke roze ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden. De gebruikte kleurstoffen zijn alle voor de EU toegelaten en absoluut veilig voor de gezondheid.

De Carefresh Pink bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh Pink 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh Pink bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Pink zijn:

 • Superieure geurcontrole
 • Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
 • Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
 • Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
 • Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
 • Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Pink

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh Pink. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.


Carefresh bodembedekking voor knaagdieren zoals muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla en degoe

BewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 50
Gewicht: -
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Pink 50 Liter
Reviews
9.2 / 10
(5)
10 / 10
Manon 02 Maart 2019

Super fijn spul, de hamster is er dol op.

6 / 10
saskia 02 Februari 2019

Lekker spul en de cavia's vinden het zalig

10 / 10
Marina 02 Januari 2019

zacht materiaal, mooie kleur en minder stank

10 / 10
Heidi 01 Januari 2019

Ik ben hier super tevreden van. En men hamsters ook! Beetje duurder maar je komt er lang mee toe.
Stiekem hoop ik nog altijd dat de andere kleuren ook beschikbaar gaan worden (paars/geel/groen...). Misschien een idee voor 2019?

10 / 10
Marijke 15 Augustus 2018

Super fijn spul! Bijna geen stof en stuk minder geur uit de kooi dan met stro oid. De cavia's zelf lijken er ook erg van te genieten.

Combideals
Pink Heaven Klein
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »