Carefresh Pink 50 Liter
Pink 50 Liter €26,99 €27,99

Pink 50 Liter

€27,99 €26,99
Op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld morgen in huis!
Informatie

Pink 50 Liter voor knaagdieren

Carefresh Pink 50 Liter is een kleurrijk en trendy bodembedekker in een roze kleur. Carefresh Pink is gemaakt uit cellulose-vezels. De vezels in Carefresh Pink zijn van biologische teelt en  absorberen 2,5 keer meer dan gebruikelijk bodembedekking. Daarnaast is Carefresh Pink stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Want Carefresh Pink heeft naast een hoge functionaliteit een vrolijk roze gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blikvanger!

De cellulose-vezels in Carefresh Pink zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een kleurrijke roze ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden. De gebruikte kleurstoffen zijn alle voor de EU toegelaten en absoluut veilig voor de gezondheid.

De Carefresh Pink bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh Pink 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh Pink bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Pink zijn:

 • Superieure geurcontrole
 • Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
 • Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
 • Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
 • Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
 • Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Pink

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh Pink. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

Afmeting

verblijf

Benodigde bodem

laag 5 cm

50 x 30 x 30 7,5 Liter
 60 x 30 x 30  9 Liter
 80 x 40 x 40 16  Liter
100 x 50 x 50 25 Liter


Carefresh bodembedekking voor knaagdieren zoals muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla en degoe

BewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 50
Gewicht: -
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Pink 50 Liter
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Marijke 15 Augustus 2018

Super fijn spul! Bijna geen stof en stuk minder geur uit de kooi dan met stro oid. De cavia's zelf lijken er ook erg van te genieten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »