Pakketten voor Knaagdieren & Konijnen

12
Speciaal voor u hebben wij enkele leuke pakketten samengesteld met onder andere verschillende soorten bodembedekking voor knaagdieren en konijnen. Wij hebben deze combinaties zelf uitgeprobeerd en vinden het een erg leuke variatie voor in het knaagdierver
Lees meer
Sorteren op:

Shop uw knaagdier pakket eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

Speciaal voor u hebben wij leuke pakketten samengesteld met onder andere verschillende soorten bodembedekking, speeltjes, voeding en ong veel meer!

COMBI PAKKETTEN

We hebben gekeken naar leuke combinaties als het gaat om bodembedekking. Zo hebben wij combinaties gemaakt van zeer sterk absorberende bodembedekkers die wat harder qua structuur zijn en deze gecombineerd met zachtere bodembedekkers. We hebben niet alleen gekeken naar leuke combi's qua kleur maar ook naar een goede aanvulling qua eigenschappen.

SHOP THE LOOK

Is een geheel nieuw concept waarbij wij zelf knaagdier verblijven inrichten op een bepaalde manier en u de mogelijkheid geven deze look over te nemen!

SpeciaalBewarenBewarenBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »