Mixerama Nessas Roborowski Dwerghamster Mix
Nessas Roborowski Dwerghamster Mix €5,50 €5,99

Nessas Roborowski Dwerghamster Mix

€5,99 €5,50
Op voorraad
  • Grootste Knaagdierwinkel van Europa
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Zaterdag verzending
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Mixerama Nessas Roborowski Dwerghamster Mix

Wilde Roborowski Dwerghamsters voeden zich voornamelijk met plantenzaden. Een kleiner deel van hun voedselspectrum bestaat uit bladeren, stengels en insecten. Deze voermengeling is speciaal afgestemd op de behoefte van de Roborowski dwerghamsters en bevat naast een rijke selectie aan zaden ook een hoog aandeel graszaden, die de natuurlijke drang om naar voedsel te zoeken moeten ondersteunen.

Het hoofdvoer bevat 68,8% meelhoudende zaden, 23% oliehoudende zaden, 4,4% bloemen en kruiden en 3,8% dierlijk eiwit.

Om de hamster een natuurlijke bezigheid in het houden van huisdieren te bieden, is het raadzaam het voer in de leefruimte te strooien. Op deze manier kan de Roborowski-dwerghamster zijn eigen voedsel verzamelen en wordt hij aangemoedigd om te bewegen.

In dit basisvoer zijn vette noten en pitten bewust vermeden. In plaats daarvan bevat het veel kleinkorrelige, hoogwaardige oliezaden in de vorm van plantenzaden. Koolzaad, klaverzaad, wortelzaad en dergelijke zijn rijk aan mineralen en sporenelementen.

100% Natuurlijk
Verpakt onder beschermde atmosfeer
Plasticvrij verpakt in cellulose. Deze zakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gecomposteerd

Voedingsadvies Mixerama Nessas Roborowski Dwerghamster Mix

We raden aan om elke dag 1-2 theelepels van het voermengsel in het strooisel te verdelen en zo uw dieren de mogelijkheid te geven om naar hun voer te zoeken. Vul de voermix dagelijks aan met verse groenten, zoals komkommer, courgette, sla en nog veel meer. Geef in het belang van de gezondheid van uw dieren geen fruit en gedroogd fruit, aangezien de stofwisseling van uw dwerghamsters niet is afgestemd op de hoge hoeveelheid fructose.

Bewaaradvies Mixerama Nessas Roborowski Mix

Koel, donker en droog bewaren. Binnen 4 weken na opening gebruiken. 

Wij adviseren niet te veel voer in één keer te kopen. Mocht een grotere voorraad nodig zijn, bewaar deze dan altijd donker, koel en goed afgesloten.

Samenstelling Mixerama Nessas Roborowski Mix

Graszaden, platah millet, boekweit, kanariezaad, rode millet, witte millet, meelwormen, raapzaad, klaverzaden, nigerzaad, cardi, wortelzaden, perilla, japanse millet, sesamzaad, paardenbloemblad, hennepzaden, rode klaver bloemen , blauwe maanzaad, korenbloemzaden, mariadistelzaden.

Mixerama natuurlijke voeding natuurlijk voer voor knaagdier en konijn, hamster, muis, dwerghamster, rat, cavia, degoe, chinchilla

Specificaties
Inhoud: 500 gram | 1kg | 2,5kg | 5kg | 10kg
Samenstelling: Timothy, weidegras, ambrosia, graszaden, plata millet, bloed millet (rode millet), witte millet, manna millet, Japanse millet, boekweit, kanariezaad, hennep, cardi, negerzaad, sesam, raapraap, blauw maanzaad, perilla, dooier klaver zaden, wortel zaden, pa
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster, Roborovski Dwerghamster
Bijzonderheden: Aanvullend diervoeder
Mixerama Nessas Roborowski Dwerghamster Mix
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »