Ham-Stake Kruiden Ruif Goudsbloem & Brandnetel 25 cm
Kruiden Ruif Goudsbloem & Brandnetel 25 cm €6,95 €10,95

Kruiden Ruif Goudsbloem & Brandnetel 25 cm

€10,95 €6,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Ham-Stake Kruiden Ruif Goudsbloem & Brandnetel voor knaagdieren!

Grote Hangrol om op te hangen!

De Ham-Stake Kruiden Ruif is een bijzonder mooi gevulde houten ruif voor knaagdieren en konijnen! De ruif is gevuld met Goudsbloem, Brandnetel en Rode biet. Bijzonder mooi gevulde ruif om op te hangen voor knaagdieren! De ruif kan eenvoudig worden opgehangen dankzij de haken en en knabbelplezier kan beginnen. De ruif geeft niet alleen afleiding, bezigheid, maar is dankzij de mooie samenstelling ook een ware traktatie voor knaagdieren!

Brandnetel (urtica dioca) is één van de bekendste wilde groenten. Deze behoort dan ook tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. De dieren gebruiken de medicinale eigenschappen van de brandnetel voor hun dieet.

Brandnetel helpt bij huidproblemen en gaat een vette huid en vacht tegen. Dat komt met name door een hoog gehalte aan foliumzuur of B11, B2(riboflavine), B5(pantthatheenzuur), calcium, zink, silicium en zwavel. De brandnetel is een zeer rijke plant hierdoor kan deze ook goed gebruikt worden om aan te sterken bij anemie of bloedarmoede, mineraaltekorten, zwakte of ouderdomszwakte. De brandnetel werkt Het werkt remineraliserend omdat het ijzer, silicium, calcium, kalium, natrium, koper, magnesium, zink, zwavel, mangaan, chroom en nitraten bevat. Daarnaast helpt het urinezuur uit het lichaam te verwijderen en is daardoor een geneesmiddel tegen jicht, artrose en artritis.

ham-stake natuurlijke knaagdier snacks voor konijn, cavia, hamster, muis, gerbil, rat, chinchilla

Specificaties
Inhoud: c.a. 150 gram | Ø 11 cm | 25 x 11 cm
Samenstelling: Goudsbloem, Brandnetel, Rode Biet
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Ham-Stake Kruiden Ruif Goudsbloem & Brandnetel 25 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »