Beeztees Kokostouw Speelbrug 24 cm
Kokostouw Speelbrug 24 cm €12,95

Kokostouw Speelbrug 24 cm

€12,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Kokostouw Speelbrug 24 cm

De kokostouw speelbrug is een niet echt een brug waar de dieren overheen kunnen lopen, maar meer een knaag/speel toestel. Het kokostouw is vastgebonden aan twee paaltjes en middenin bungeld een speelbal. Als dat de aandacht niet trekt dan weten we het ook niet meer! De speelbrug is heel leuk voor nieuwsgierige knaagdieren die wel van een spelletje houden, maar ook voor schuwe is dit speeltoestel heel goed geschikt om vertrouwen op te doen. De beweging van het balletje kan soms onverwacht zijn, vooral schuwe dieren kunnen snel schrikken van beweging. Dankzij de speelbrug leren de dieren spelenderwijs dat beweging niet eng is, maar juist leuk!

100% Natuurlijk
Helpt de tanden te slijten
Geeft uitdaging en gaat verveling tegen
Helpt de tanden schoon te houden

Daarnaast is kokostouw gezond voor de tanden. De kokosvezels helpen niet alleen de tanden op een milde manier te slijten, maar bieden ook een reiniging die je kunt vergelijken met het flossen van de tanden.

We adviseren de brug met name voor wat grotere knaagdieren, maar de brug zou voor muisjes ook heel leuk zijn. Deze kleine dieren zijn zeer goede klimmers en kunnen hierdoor dankbaar gebruik maken van het brug idee.

Specificaties
Afmeting: 24 x 16 x 19 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
Beeztees Kokostouw Speelbrug 24 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »