Esve Knaaghout Wilg met Luzerne
Knaaghout Wilg met Luzerne €3,95

Knaaghout Wilg met Luzerne

€3,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • 1 - 2 werkdagen
Productomschrijving

Esve Knaaghout Wilg met Luzerne

Lekkere knabbelhoutjes van wilgenhout bedekt met een klein laagje gedroogde luzerne. Heerlijk om aan te knabbelen en ook nog eens gezond voor de knaagdieren. Wilgenhout is natuurlijk knaagmateriaal, dat ook in het wild door de dieren wordt gebruikt om aan te knagen. Luzerne (Alfalfa) is een echte superfood voor vezel etende knaagdieren zoals: Cavia's, konijnen, chinchilla's en Degoes. De meeste voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren zitten in de Luzerne blaadjes. Terwijl juiste de stengels zorgen voor de goede vezels. Deze plant is van nature zeer rijk aan eiwit.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Specificaties
Inhoud: c.a. 8 stokjes | 12 cm
Samenstelling: Wilg, Luzerne (Alfalfa)
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Esve Knaaghout Wilg met Luzerne
Reviews
8 / 10
(2)
10 / 10
Eline 01 April 2020

Mijn hamsters zijn er helemaal gek op!

6 / 10
Ilja 22 Februari 2020

Mijn Russische dwerghamster vindt het vooral lekker om de luzerne er af te knabbelen :), verder knaagt hij niet echt aan het hout. Hij knaagt wel aan de dunne wilgentakjes.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »