Knaaghout Topinamboer
Knaaghout Topinamboer €2,95 €3,95

Knaaghout Topinamboer

€3,95 €2,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaaghout Topinamboer voor knaagdieren en konijnen!

knaaghout topinamboer voor knaagdieren en konijnenKnaaghout Topinamboer is natuurlijk knaagmateriaal voor knaagdieren en konijnen. Het knaaghout is afkomstig van de Topinamboer boom. 100% natuurlijk en gezond voor de dieren! Natuurlijke vezels, vitaminen en mineralen ondersteunen de gezondheid.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

100% Natuurlijk
Helpt bij het slijten van de tanden
Bevat vitaminen en mineralen
Gaat verveling tegen

 

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERS KNAAGMATERIAAL

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

Specificaties
Inhoud: 100% Natuurlijk Topinamboer Hout | 3 stuks
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaaghout Topinamboer
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
Tamanna 01 Oktober 2020

Konijn is er gek op

8 / 10
DM 01 Mei 2020

De konijnen zijn er gek op

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »