Knaaghout Kiwi
Knaaghout Kiwi €2,95 €3,95

Knaaghout Kiwi

€3,95 €2,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaaghout Kiwi voor knaagdieren en konijnen!

knaaghout kiwi knaagdierKnaaghout Kiwi is natuurlijk knaagmateriaal voor knaagdieren en konijnen. Het knaaghout is afkomstig van de kiwi boom. 100% natuurlijk en gezond voor de dieren! Natuurlijke vezels, vitaminen en mineralen ondersteunen de gezondheid.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

100% Natuurlijk
Helpt bij het slijten van de tanden
Bevat vitaminen en mineralen
Gaat verveling tegen

Kiwi is een waardevolle bron van vitamine C, vezels, pectine en magnesium die een positief effect hebben op het spijsverteringsproces, het immuunsysteem en het werk van de hartspier.

Specificaties
Inhoud: 100% Natuurlijk Kiwi Hout | 4 stuks
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaaghout Kiwi
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
A.C.J. 01 Mei 2020

Mijn hamster vind deze geweldig de schors plus wat binnen in de stok zit.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »