Knaagdierhuisje Natuur Small
Knaagdierhuisje Natuur Small €8,95 €9,95

Knaagdierhuisje Natuur Small

€9,95 €8,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Leverbaar vanaf donderdag
Productomschrijving

Knaagdierhuisje Natuur Small

Het Knaagdierhuisje Natuur is een leuk en natuurlijk huisje. Naast dat het huisje zeer zeer stevig is, is het ook 100% eetbaar! Knagertjes kunnen er dus lekker aan knagen als ze dat willen. Door het knagen slijten ook de tandjes. Het huisje is gemaakt van eetbaar huisje gemaakt van groente-extracten en alfalfa. maar zonder toegevoegde kleurstoffen. Het huisje is met name geschikt voor kleine knaagdieren zoals muisjes, hamsters en gerbils. Vooral de Gerbils kunnen veel plezier aan dit huisje beleven, omdat deze diertjes dol zijn op knagen!

Stevig. maar eetbaar
Zonder toegevoegde kleurstoffen
Gemaakt zonder honing

Specificaties
Afmetingen: 15 x 15 cm | Binnen Diameter: 11 cm | Buiten Diameter: 15 cm
Openingen: 5 x 5 cm (bxh)
Materiaal: -
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Knaagdierhuisje Natuur Small
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
elsjedevisser 05 Augustus 2018

Echt een enig hamsterhuisje..mooi maatje ook. Gelukkig knaagt ze er niet aan hoewel het eetbaar is maar ik vind t zo n leuk huisje..zou ik toch wel n beetje zonde vinden. Wat ze wel doet is steeds de strootjes uit het dak.ttekken..ik stop ze er braaf weer tussen en de volgende morgen ligt er weer n berg. Blijkbaar n leuk spelletje.

8 / 10
Heidi 28 Oktober 2017

Mijn hamstertjes slapen heel graag in dit huisje. Het mannetje heeft er steeds een voedselvoorraad in liggen en het vrouwtje maakt er een mooi nestje in van Hemp Nestmateriaal! Maar knagen aan het huisje doen ze niet.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »