Hugro Knaagdier Tunnel
Knaagdier Tunnel €8,95

Knaagdier Tunnel

€8,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Tunnel

Kleine knaagdieren leven in het wild in tunnels en gangen. Ook bij ons thuis graven ze de mooiste gangenstelsels! De Knaagdier Tunnels maken het mogelijk om een prachtig gangenstelsel voor de dieren te ontwerpen dat ook echt blijft staan. De tunnels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoeken, zodat je zelf iets moois voor je kleine vriend kunt samenstellen. De tunnels zijn ook nog eens bekleed met heerlijke bloemen, groenten en gezonde kruiden, zodat de dieren ook nog wat te knabbelen hebben. Het eraf knabbelen van deze bestanddelen geeft de dieren extra bezigheid en benaderd het natuurlijke foerageer gedrag uit het wild.

Stel de mooiste gangenstelsels samen
Benadruk het natuurlijk gedrag van de dieren
Ondersteund het natuurlijke gedrag

De tunnels zijn bekleed met verschillende soorten bloemen, groenten en kruiden. Deze ingrediënten zijn niet alleen lekker maar ook heel gezond. Ze zorgen ervoor dat de dieren een bezigheid hebben en hun natuurlijke foerageergedrag kunnen vertonen. in het wild zoeken kleine knaagdieren ook voortdurend naar voedsel. Ze moeten ook een beetje moeite doen om de ingrediënten van de tunnel af te krijgen, waardoor ze voor langere tijd een leuke bezigheid hebben.

Samenstelling van de Knaagdier Tunnels

Korenbloem 45°: vezelrol, pastinaak, wortelen, korenbloembloesems, zetmeel.
Hibiscus 90°: Vezelrol, pastinaak, wortelen, hibiscusblaadjes, zetmeel

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »