Knaagdierwinkel® Knaagdier Terrarium met deksel
Knaagdier Terrarium met deksel €129,99 €144,99

Knaagdier Terrarium met deksel

€144,99 €129,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Dit artikel kan alleen afgehaald worden
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

DRD Knaagdierwinkel® Knaagdier Terrarium + gratis deksel

Het knaagdier terrarium is geschikt voor kleine knaagdieren. Het terrarium heeft een goede ventilatie dankzij de open bovenkant en speciale ventilatie strip. De ventilatie strip aan de voorzijde is speciaal hoger geplaatst zodat het mogelijk is een dik pak bodembedekking in het verblijf te doen.

Het terrarium wordt geleverd inclusief deksel. Het is belangrijk dat het verblijf altijd afgesloten wordt. Zonder een deksel of andere afsluiting is dit terrarium niet geschikt voor Muizen en Dwerghamsters omdat deze dieren vrij eenvoudig uit het terrarium kunnen klimmen. Dwerghamsters kunnen alleen uit het terrarium klimmen als er hoge kooi accessoires tegen de wanden van het terrarium worden geplaatst.

Terrarium en inrichting op maat?

Zou u graag willen beginnen met het houden van kleine knaagdieren, maar weet u niet waar en hoe u moet beginnen? Dat is geen enkel probleem, wij helpen u graag! Onze kennis is immers uw voordeel! Aan de hand van de logo's op de product afbeeldingen kunt u zien welk terrarium voor welk knaagdier geschikt is. Zodra u een terrarium heeft uitgezocht, kunnen wij u helpen met de inrichting hiervan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een basisinrichting voor u samenstellen met documentatie zodat wij heet uitzoekwerk voor u wegnemen.

Let op! Dit artikel kan alleen afgehaald worden 

Bestel het terrarium altijd online om teleurstellingen te voorkomen. Nadat het terrarium is besteld ontvangt u van ons een bericht zodra deze voor u klaar staat. In principe op werkdagen voor 17 uur besteld staat de volgende dag voor u klaar. Het terrarium staat op werkdagen binnen 30 minuten voor u klaar! 

Op werkdagen besteld = binnen 30 minuten klaar voor afhalen
Op vrijdag voor 17 uur besteld = zaterdag klaar voor afhalen

Specificaties
Tralie Afstand (ca): n.v.t. | Deksel met kippengaas
Afmetingen: 80 x 35 x 40 cm | 100 x 40 x 40 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: Dit artikel wordt niet verzonden en kan alleen afgehaald worden
Knaagdierwinkel® Knaagdier Terrarium met deksel
Knaagdier pakketten
Terrarium + Bodembedekking Pakket 120 Liter
Reviews
6 / 10
kyra 13 Maart 2021

Niet zo´n fijn hok en de deksel die je er gratis bij krijgt is niet stevig en geeft geen veilig gevoel!! Ook is het super diep dus is het niet makkelijk schoonmaken, En het is ook lastig oor mijn kind om haar hamstertje eruit te halen. Verder ziet het er mooi uit! En ook leuk om het hamstertje in de nacht te zien door het glas.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »