JR Farm Tuinkers Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Tuinkers Oogst voor Knaagdieren & Vogels €3,99 €4,99

Tuinkers Oogst voor Knaagdieren & Vogels

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Tuinkers Oogst voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe JR Farm Tuinkers Oogst is een natuurlijke verrijking van de dagelijkse voeding en geeft de dieren extra uitdaging en bezigheid. Deze heerlijke zongerijpte zaden vallen goed in de smaak en zijn dankzij de essentiële vetten ook nog eens gezond voor huid en vacht. Lekker, gezond en ook nog eens leuk om te oogsten en aan te knabbelen! De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen.

100% Natuurlijk Rechtstreeks van de boer!
Bevorderd het natuurlijke foerageergedrag van kleine knaagdieren
Ondersteunt de spijsvertering en geeft veel knabbelplezier
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Is Tuinkers Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Tuinkers is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Tuinkers wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Tuinkers Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Tuinkers Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Tuinkers Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Tuinkers Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Tuinkers Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Tuinkers Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Tuinkers Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Tuinkers rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Tuinkers aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Tuinkers Oogst?

Alle knaagdieren eten de Tuinkers op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Kunnen dieren dik worden van Tuinkers Oogst?

Hoewel de Tuinkers zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Tuinkers Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 25 gram
Samenstelling: Tuinkers
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Tuinkers Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »