JR Farm Insecten Bar
Insecten Bar €4,95 €5,95

Insecten Bar

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

JR Farm Insecten Bar

bee friendlyHet zal geen verrassing zijn dat wij de insecten en dan vooral de bijen een warm hart toedragen. Mocht je, je afvragen wat bijen met knaagdieren gemeen hebben dan hebben we daar één simpel antwoord op - de natuur! We moeten samen de natuur mooi en gezond houden en in de tussentijd dieren (ook insecten) in nood helpen. Zonder bijen kan er geen bestuiving plaatsvinden en zonder bestuiving sterven heel veel plantensoorten uit en dan zijn er ook geen plantjes meer voor de knaagdieren en konijnen. Zo is alles met elkaar verbonden. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en daarom moeten we de bij helpen!

Kom op, laten we samen insecten redden!

Insecten vinden steeds minder natuurlijke drinkplaatsen in hun leefgebied om te drinken en belangrijke mineralen op te nemen. Met deze insectendrinker, die in elke tuin of balkon geplaatst kan worden, kunnen we bijen, hommels, vlinders & Co. ondersteunen.

Het aanwezige mengsel bevat waardevolle minerale aarde en hoogwaardige zouten. Deze voorziet de bedrijvige diertjes van belangrijke mineralen, die ze nodig hebben voor hun dagelijkse werk. Door de ruwe structuur van de bloembak en de meegeleverde rivierkiezelstenen bied je de dieren voldoende steun en veiligheid en voorkom je zo mogelijke verdrinking.

Wil jij de bij helpen? Steun dan ook net als wij de bijenstichting!

Specificaties
Afmeting: Ø 15 cm
Geschikt voor: Insecten, Bijen, Hommels, Vlinders
Bijzonderheden: -
JR Farm Insecten Bar
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »