JR Farm Doosje hooi 1 kg
Doosje hooi 1 kg €11,95 €12,95

Doosje hooi 1 kg

€12,95 €11,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Binnenkort weer leverbaar
Productomschrijving

JR Farm Doosje hooi voor knaagdieren en konijnen!

Een Doosje Hooi dat ook nog eens "Bee Friendly" is geoogst, dat is fantastisch! Heerlijk weidehooi verpakt in een speelse doos. Het hooi kan uit de doos genomen worden en los aangeboden worden, maar als leuke variatie kan ook de hele doos gegeven worden. Vooral konijnen beleven hier veel plezier van door het hooi uit de doos te trekken. Dankzij de twee openingen worden de dieren gestimuleerd om het hooi uit de doos te krijgen.

Bee friendly geoogs
Speel- en knabbelplezier
Rijk aan vezels door lange groeiperiode
Verrijkt met kruiden
100% plasticvrij verpakt
Karton gemaakt van 23% gras

Het zongedroogde hooi wordt zorgvuldig met de hand verpakt in natuurlijk karton, dat om redenen van duurzaamheid voor 23% uit gras bestaat. Ons bijenvriendelijk hooi van JR FARM is 100% plasticvrij verpakt en het graskarton is gestempeld met een natuurlijke groene kleur. De voorgestanste gaatjes zijn eenvoudig uit te snijden en het karton is direct te gebruiken als hooiruif of als speelhuisje waar zonder aarzelen op geknabbeld kan worden.

Bee Friendly!

Met dit hooi levert JR Farm een bijdrage aan de insectenwereld doordat de weilanden voor 15 juni niet worden gemaaid. Waarom? Want tot die tijd staan ​​de kleurrijke wilde bloemen, grassen en kruiden in volle bloei en kunnen de insecten en bijen hier lekker van smullen.

Pas na deze periodewordt het natuurlijke weidehooi geoogst,. Het weidehooi is door zijn lange groeiperiode * bijzonder rijk aan ruwe celstof en bevat veel kruiden. In tegenstelling tot de groeiende monoculturen, creëren we zo nieuwe en natuurlijke habitats voor alle insecten en bijen en beschermen zo de diversiteit aan soorten. De rijke voedselvoorziening uit deze unieke habitat voorziet ook hommels, vlinders en hun vrienden van stuifmeel en vitale nectar.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 1 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Doosje hooi 1 kg
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »