JR Farm Cichorei Oogst
Cichorei Oogst €3,95 €4,25

Cichorei Oogst

€4,25 €3,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Binnenkort weer leverbaar
Productomschrijving

JR Farm Cichorei Oogst

Cichorei (Cichorium) is een geslacht uit de composietenfamilie (Compositae of Asteraceae). Tot dit geslacht behoren onder meer witlof (witloof) en andijvie.Cichorei heeft antimicrobiële eigenschappen en wordt vaak gebruikt bij de spijsvertering. Het brengt maag en darmen tot rust.

Cichorei behoort tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. Ze komen Cichorei in het wild overal tegen en knabbelen hier dan ook heel graag aan. Cichorei is bijzonder rijk aan vezels en vitamines. Een natuurlijke snack en ook nog eens leuk voor in een natuurlijk knaagdier verblijf!

JR Farm knaagdier en konijnen natuurlijke snacks, voer en speeltjes

Specificaties
Inhoud: 40 gram
Samenstelling: Cichorei oogst
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
JR Farm Cichorei Oogst
Reviews
8 / 10
(1)
8 / 10
Els 01 Augustus 2019

Mijn hamster knaagt nergens aan dus hier ook niet aan. Toch is het een leuke aanvulling in het hok omdat het een andere structuur heeft en het hok tesamen met de andere zadenplanten een mooie natuurlijke uitstraling geeft. En omdat ze er niet aan knaagt heb ik iets wat mooi en veilig is maar niet steeds hoef te vervangen. Dat is ook wel eens prettig.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »