JR Farm Bio-Line Hooi 500 gram
Bio-Line Hooi 500 gram €4,99 €5,99

Bio-Line Hooi 500 gram

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bio-Line Hooi voor Knaagdieren & Konijnen

De JR Farm Bio Line is 100% organisch Hooi - gemaakt van 100% streng gecontroleerde en gecertificeerde grondstoffen. Geoogst uit weelderige bergweiden, voorzichtig gedroogd en met de hand gesorteerd, JR Farm Bio Line Hooi bevat alle natuurlijke stoffen van verse weide grassen. Met een bijzonder hoog gehalte aan kruiden. Premium kwaliteit gemaakt door JR FARM. Gecertificeerd door controlBodyName DE-ECO-007

Puur Natuur
Rijk aan vezels
Ondersteunt de spijsvertering en geeft veel knabbelplezier

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Materiaal: Hooi
Liter (ca): -
Gewicht (ca): 500 gram
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: De kwaliteit van het hooi is afhankelijk van de oogst
JR Farm Bio-Line Hooi 500 gram
Reviews
10 / 10
Joke 07 Augustus 2022

Perfect Hooi, de Caafjes zijn er gek op.

  • + Ze vinden het heerlijk.

10 / 10
Viorel 03 Mei 2022

Mijn konijn houdt van aardpeer uit topinambrumkraut, omdat hij van zonnebloembladeren houdt en op dieet is. je hoeft geen snoep te eten.

6 / 10
Annelien W. 02 December 2017

Fijn hooi, maar de zakken mogen wel wat groter

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »