JR Farm Knaaghout Beuken Oogst
Knaaghout Beuken Oogst €3,99 €4,99

Knaaghout Beuken Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Knaaghout Beuken Oogst

Beuken(Fagus sylvatica) behoren tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. Ze komen beuken in het wild overal tegen en knabbelen graag aan de schors, de takjes en de blaadjes van deze boom. Beuken bladeren bevatten flavonolglycosiden, looistoffen of tanninen en vitamine C. De blaadjes hebben dan ook een bevorderende werking op de spijsvertering en wekken de eetlust op. De schors wordt onder andere medicinaal ingezet bij darmparasieten, diarree en huidziekten.

De beuken oogst kan gebruikt worden als natuurlijke (knaag) snack, maar is ook nog eens leuk voor in een natuurlijk knaagdier verblijf! Voor de grotere knaagdieren kunnen de beuken takken in het verblijf gelegd worden als knaag en knabbel materiaal, maar in het kleine knaagdier verblijf kunnen de takjes ook als decoratie dienen. Vooral erg leuk bij het hamsterscapen!

De takken en blaadjes zijn een bron van vezels, maar helpen ook bij het slijten van de tandjes. Een voordeel aan natuurlijk knaagmateriaal is dat de dieren er alleen aan knagen als ze echt knaagbehoefte hebben of een behoefte aan vezels.

Puur Natuur Rechtstreeks van de boer!
Rijk aan vezels en vitamine C
Ondersteunt de spijsvertering en de darmflora

De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen. 

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 40 gram
Samenstelling: Beuken oogst
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Knaaghout Beuken Oogst
Reviews
6 / 10
Corrianne 30 Maart 2022

Er zaten bijna geen blaadjes meer aan de takjes.

4 / 10
Yo Lien Van Audenhove 25 Maart 2022

Alle blaadjes waren verkruimeld en er zat geen enkel blaadje nog op de steeltjes, jammer want dit was de reden dat ik deze bestelde.

8 / 10
Isolde 21 Augustus 2019

Je krijgt erg veel en het staat mooi in de kooi. Ook knabbelt de hamster er soms aan. Ik vind alleen wel dat de blaadjes bij mij veel bruiner zijn dan op het plaatje.

8 / 10
Kiki 03 Februari 2019

Het staat super leuk in een hamsterkooi en mijn hamster vindt het geweldig, ze knabbelt eraan en soms neemt ze blaadjes mee in haar nestje.

10 / 10
bente 01 December 2018

Super! De hamsters knagen eraan, lopen ertussendoor en spelen ermee

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »