JR Farm Back to Instinct Kruiden Knaag Wortel
Back to Instinct Kruiden Knaag Wortel €9,99 €11,99

Back to Instinct Kruiden Knaag Wortel

€11,99 €9,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Back to Instinct Kruiden Knaag Wortel

De JR Farm Back to Instinct Kruiden Knaag wortel wekken de primaire instincten van uw knaagdier! Knaagdieren en konijnen moeten van nature knagen om de hergroeiende tanden te slijten. De beukenwortel gevuld met kruiden zorgt voor langdurig knabbelplezier door zijn extra harde consistentie en de aromatische vulling zal uw knaagdier aanzetten tot knaag en zoek gedrag. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten!

Wekt natuurlijke de instincten
Ondersteunt stressvermindering
Gevuld met
heerlijk geurende kruiden
L
angdurig knabbelplezier
G
emaakt van inheemse beukwortel
Bevorderd de tandlsijtage op een natuurlijke manier
Splintert niet

Beuken(Fagus sylvatica) behoren tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. Ze komen beuken in het wild overal tegen en knabbelen graag aan de schors, de takjes en de blaadjes van deze boom. Beuken bladeren bevatten flavonolglycosiden, looistoffen of tanninen en vitamine C. De blaadjes hebben dan ook een bevorderende werking op de spijsvertering en wekken de eetlust op. De schors wordt onder andere medicinaal ingezet bij darmparasieten, diarree en huidziekten.

Een voordeel van natuurlijk knaagmateriaal is dat de dieren er alleen aan knagen als ze echt knaagbehoefte hebben of een behoefte aan vezels.

*Omdat het een natuurproduct is kan de vorm per stuk verschillen

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): circa 80 gram
Samenstelling: beukenwortel 86,9%, erwten, grasachtige zaden, kanarie graszaad, brandnetel, zetmeel, boekweit, peterselie, wortelen, hennepzaad, lijnzaad, venkelzaad 0,2%, pepermunt 0,2%, paardenbloem, zwart komijnzaad
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Back to Instinct Kruiden Knaag Wortel
Reviews
6 / 10
Lianne 12 Januari 2020

Niet geschrikt voor buiten hokken. helaas heb ik hem er uit moeten halen omdat hij begon te schimmelen dit omdat mijn konijntjes hem steeds naar bende gooide waar door als regende het nat werd . en het begon vrij snel te schimmelen dus raad het voor buiten konijntjes niet aan of andere buiten woonende knaagdieren.

6 / 10
jip 05 September 2019

Helaas, het leek zo leuk, maar de cavia's hebben er tot dit moment geen interesse in. Terwijl ze wel altijd alle nieuwtjes inspecteren. Kennelijk voegt het voor die van mij niks toe aan het knaagmateriaal dat ze al hebben (voornamelijk wilgetwijgen)

6 / 10
Marian 01 September 2019

Ik had verwacht dat mijn degoes hier meteen aan zouden gaan knagen omdat ze dol zijn op kruiden en overal op knagen. Jammer genoeg is dit niet zo. Ik had de knaagwortel ook iets groter verwacht dan op het plaatje staat aangegeven. Misschien moeten ze het nog even ontdekken hoe lekker het is. Ik laat het wel nog in hun verblijf staan...

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »