Houten Voerbak & Zandbak 40 cm
Houten Voerbak & Zandbak 40 cm €18,99 €19,99

Houten Voerbak & Zandbak 40 cm

€19,99 €18,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Houten Voerbak & Zandbak 40 cm

De Houten Voerbak & Zandbak 40 cm kan gebruikt worden als ruime voerbak of als ruime zandbak

Multifunctioneel
100% Natuurlijk berken hout
Gebruik als voerbak
Gebruik als zandbak

Gebruik als voerbak

Als voerbak is deze vooral geschikt voor dieren die in groepen leven en gezellig samen willen eten. Het geeft de dieren de ruimte die ze nodig hebben om samen te kunnen eten. Dit type voerbak kan ook helpen bij dominant gedrag tijdens het eten doordat de dieren de voerbak van twee kanten kunnen benaderen en meer ruimte hebben dan bij een traditionele voerbak.

Gebruik als zandbak

Bij gebruik als zandbak kan de houten inham gevuld worden met chinchillazand en aangeboden aan de dieren. Het geheel staat zeer stabiel en geeft de dieren voldoende ruimte om zelfs samen te badderen in geval van Gerbils. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen. 

Specificaties
Afmeting: 40 x 17 x 12 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Houten Voerbak & Zandbak 40 cm
Knaagdier pakketten
Reviews
8 / 10
Marilein 01 Juni 2020

Mooie voerbak, past heel wat voer in zodat de cavia's tegelijk kunnen eten, en de cavia's kunnen hem niet omgooien. Enig nadeel is dat hij voor cavia's vrij hoog is, gelukkig kan ik hem ingraven in de bodembedekking dus is voor mij geen probleem.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »