Houten Looprad Blank
Houten Looprad Blank €19,95 €23,95

Houten Looprad Blank

€23,95 €19,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Binnenkort weer leverbaar
Productomschrijving

Houten Looprad Blank

Het houten looprad is gemaakt van hoogwaardig hout en geeft kleine knaagdieren een de mogelijkheid hun energie kwijt te raken. Houten loopradjes draaien in het algemeen zwaarder dan kunststof loopradjes. Dieren die een kunststof looprad gewend zijn moeten soms wennen aan een houten looprad omdat ze meer moeite moeten doen om deze rond te krijgen. Het ene hamstertje heeft hier meer doorzettingsvermogen voor dan de andere, wij kunnen om die reden niet garanderen dat alle hamstertjes dit loopradje rond kunnen krijgen.

Houten loopradjes draaien in het algemeen zwaarder dan kunststof loopradjes. Dieren die een kunststof looprad gewend zijn moeten soms wennen aan een houten looprad omdat ze meer moeite moeten doen om deze rond te krijgen. Het ene hamstertje heeft hier meer doorzettingsvermogen voor dan de andere, wij kunnen om die reden niet garanderen dat alle hamstertjes dit loopradje rond kunnen krijgen.

Het loopvlak van deze loopradjes bestaat uit losse houtjes die aan elkaar gelijmd zijn. Er zitten dus spleetjes tussen de houtjes. Ook bevatten de houtjes van nature oogjes zoals deze voorkomen in hout. Het looprad is ruw afgewerkt.

Pluspunten Houten Looprad Blank

Gemaakt van onbehandeld natuurhout
Het looprad draait stil en soepel dankzij de kogellager
Staat stevig en stabiel dankzij de brede voet
De nageltjes van de knaagdieren slijten beter in een houten loopradje

Minpunten Houten Looprad Blank

Houten loopradjes zijn minder makkelijk schoon te maken dan kunststof of aluminium loopradjes. Hier kan bijvoorbeeld een speciale Urine Spray voor gebruikt worden
Draaien zwaar, sommige hamsters krijgen het looprad niet voorruit hierdoor
 Hout is een natuurproduct dat werkt. Het looprad is niet uitgebalanceerd en heeft een ruwe afwerking (niet glad geschuurd).
- Looprad kan geluid gaan maken

loopradjes voor knaagdieren zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil, rat, chinchilla, degoe

Specificaties
Diameter: Ø 20 cm | Ø 29 cm
Afmetingen: 20 cm Looprad: Hoogte 22 cm | breedte 19,50 cm | 29cm Looprad: Hoogte 32cm Breedte 28,5cm
Materiaal: Hout
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Houten Looprad Blank
Reviews
6 / 10
Mar 12 April 2021

Lijkt heel anders dan op de afbeelding. Vergelijkbaar met het donkerbruine hout loopradje. Best mooi om te zien, maar ander product dan op de afbeelding! Dat is jammer. Helaas (nog) te zwaar voor mijn jonge rus.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »