Hope Farms Hobby First Cavia Balance 1,5 kg
Cavia Balance 1,5 kg €7,99 €8,95

Cavia Balance 1,5 kg

€8,95 €7,99
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Hope Farms Cavia Balance  1,5 kg                                

Hope Farms Cavia SuperTrio is een gezonde, complete voeding met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals o.a. granen, zaden en luzerne. Deze voeding bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om cavia’s in goede conditie te houden. Verrijkt met 3.500 mg Vitamine C voor een optimale conditie en het juiste vezelgehalte voor een goede spijsvertering. Bevat met zorg geselecteerde grondstoffen die cavia’s ook in de natuur zouden vinden en waar ze dol op zijn.Hope Farms Cavia Balance is een gezond, uitgebalanceerd menu van geëxtrudeerde premiumvoeding met waardevolle natuurlijke grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals luzerne, granen en zaden. Cavia Balance is verrijkt met extra vitamine C, omdat een cavia niet in staat is deze zelf aan te maken en op te slaan in hun lichaam.

Aan Cavia Balance zijn geen synthetische kleur-, geur- en/of smaakstoffen toegevoegd. Het bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om uw cavia in goede conditie te brengen en te houden. Door de toevoeging van Yucca wordt de onaangename geur van urine en ontlasting sterk verminderd. Daarnaast is Cavia Balance verrijkt met Ginseng vanwege de bewezen positieve uitwerking op de vitaliteit en het welzijn.

De grondstoffen zijn met zorg geselecteerd en de premiumvoeding bevat met name die ingrediënten, die konijnen ook in de natuur zouden vinden en waar ze bovendien dol op zijn. Ieder brokje is exact gelijk van samenstelling, zodat de dieren niet alleen hun meest favoriete smaakje eruit kunnen halen. Zo wordt voorkomen dat er tekorten ontstaan.

Samenstelling

Gedroogde voedergewassen, granen, (bij)producten oliehoudende zaden, suikerbereidingsproducten, oliën en vetten, yucca, ginseng.

Voedingsadvies

Volwassen cavia's: 35 tot 45 gram.
Te verdelen over 2 keer. Zorg altijd dat uw cavia over vers drinkwater en Hope Farms Kruidenhooi kan beschikken.

 

Specificaties
Inhoud: 1,5 kg
Samenstelling: Gedroogde voedergewassen, granen, (bij)producten oliehoudende zaden, suikerbereidingsproducten, oliën en vetten, yucca, ginseng.
Analyse: Ruw eiwit: 15,7 %, Ruw vet: 4,3 %, Ruwe celstof: 20,0 %, Ruwe as: 8,0 %, Calcium: 0,8%, Fosfor: 0,4 %, Natrium: 0,2 %, Vitamine A: 16.000 IE, Vitamine D3: 1.500 IE, Vitamine E: 56 IE, Vitamine C: 1.500 mg, IJzer: 315 mg, Jodium: 1 mg, Kobalt: 0,65 mg, Ko
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia
Hope Farms Hobby First Cavia Balance 1,5 kg
Reviews
10 / 10
(3)
10 / 10
Nikki 04 Oktober 2018

De cavia's vinden het erg lekker en het is gezond.

10 / 10
sylvi W. 31 December 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Francien V. 12 December 2017

De cavia's vinden het lekker. De dierenarts complimenteert ons dat zij er -door het goede voer- goed uitzien, met een mooie glimmende vacht. De cavia's komen van de opvang. Toen wij de cavia gingen halen bij de opvang, hebben we voer meegekregen zodat ze iets vertrouwd hadden en konden acclimatiseren aan de nieuwe omgeving... Ze heeft er geen hap van genomen, want er stond ook een bakje Balance...

Combideals
+ Voerschep S
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »