Knaagdierwinkel® Hoek Zitplateau Vogel & Knaagdier 19 cm
Hoek Zitplateau Vogel & Knaagdier 19 cm €6,95 €11,95

Hoek Zitplateau Vogel & Knaagdier 19 cm

€11,95 €6,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

DRD Knaagdierwinkel® Hoek Zitplateau Vogel & Knaagdier

Leuk Houten Hoek Zitplateau voor vogels en knaagdieren. Het plateau is gemaakt van onbehandeld hout en kan gebruikt worden als zitplaats voor zowel vogels als knaagdieren. Dankzij de opstaande randjes kan het plateau bedekt worden met bodembedekking, maar er kan ook wat lekkers op gelegd worden voor de dieren. De twee uitstekende houtjes bieden een leuke mogelijkheid om iet aan op te hangen om zo het verblijf nog uitdagender te maken en verveling tegen te gaan!

harsvrij

Specificaties
Afmeting: 19 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Hoek Zitplateau Vogel & Knaagdier 19 cm
Reviews
10 / 10
Mirjam 01 Oktober 2020

Handig plankje en makkelijk te monteren in onze chinchillakooi. De chinchilla's gebruiken het vooral als opstapje om verder omhoog te kunnen springen naar een hogere plank. Soms zitten ze er ook op maar met z'n tweeen is het wel wat krap, maar dat houdt ze niet tegen. Ook zijn de bruine houtjes lekker om op te knabbelen.

10 / 10
Tabitha 01 Juli 2020

Plankje gekocht voor in kooi met gehandicapte grasparkiet. Heeft spreidpootjes, kan dus niet op een stok zitten en heeft nu een kooi met allerlei ligplankjes. Makkelijk te bevestigen en past in een vogelkooi.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »