Hamsterscaping Bos Tak M
Hamsterscaping Bos Tak M €9,95 €10,95

Hamsterscaping Bos Tak M

€10,95 €9,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Hamsterscaping Bos Tak M voor knaagdieren!

Met deze bos tak kan het hamsterscapen in bos thema pas echt beginnen! Wij zijn groot fan van het hamsterscapen en proberen regelmatig nieuwe dingen uit. Zoals op de foto te zien hebben we er een bonsai boompje van gemaakt. Met een beetje mos en bodembedekking kan deze tak super leuk versierd worden. De tak is gemaakt van onbehandeld natuurhout dat gezandstraald is. Hierdoor is de tak schoon en vrij van splinters.

Voor kleinere knaagdieren zijn deze takken erg leuk om overheen te lopen. Plaats bijvoorbeeld twee zulke takken in elkaar en Muisjes hebben uren lang klimplezier!

Let op! één van de productfoto's laat een tak in de vorm van een boompje zien. Dit is slechts een voorbeeld wat er met een dergelijke tak gemaakt kan worden als deze ook op deze manier gevormd is. Er zit echter heel veel verschil in de vorm van de takken en soms zijn er meerdere takken nodig om er een boompje van te maken.

Specificaties
Afmeting: ca. 45 cm | Omdat het een natuurproduct is kan de vorm en afmeting varieren.
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil | Hamsterscaping
Bijzonderheden: Exclusief mos
Hamsterscaping Bos Tak M
Knaagdier pakketten
Reviews
8 / 10
Sofyan 09 September 2019

De tak is erg mooi, ik kreeg hem heel binnen en de tak had een mooie vorm. Dit soort takken zijn vaak duur maar wel leuk

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »