Ham-Stake Knaagdier Kruiden Snack Bord
Knaagdier Kruiden Snack Bord €7,95 €9,95

Knaagdier Kruiden Snack Bord

€9,95 €7,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Ham-Stake Knaagdier Kruiden Snack Bord voor knaagdieren en konijnen

De Ham-stake Knaagdier Kruiden Snack Bord is een bord vol lekkers! Uw knaagdier weet niet wat hem overkomt als hij deze super snack voorgeschoteld krijgt en het mooiste is nog wel dat alles eetbaar is, zelfs het bord! Zoals alle Ham-stake snacks is ook deze 100% natuurlijk en verantwoord voor uw knaagdier. Met gezonde aardbei bladeren, gedroogde rode biet, wortel, pastinaak, hibiscus, paardenbloemwortel, kamille en peterselie, is het niet alleen lekker maar ook nog eens gezond!

Het is goed om te weten dat Ham-stake de groenten vastplakt met een natuurlijke kleefstof afgeleid van de hydrolyse van aardappelzetmeel, dus zonder de toevoeging van zoetstoffen, conserveermiddelen en kleurstoffen! 100% natuurlijk! Alle Ham-Stake snacks worden dan ook op een ambachtelijk manier bereid en dat maakt ze stuk voor stuk uniek en rijk!

ham-stake natuurlijke knaagdier snacks voor konijn, cavia, hamster, muis, gerbil, rat, chinchilla

 

Specificaties
Inhoud: 1 bord vol lekkers!
Samenstelling: aardbei blad, rode biet, wortel, pastinaak, hibiscus, paardebloemwortel, kamille, peterselie, haverzemelenzetmeel
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Ham-Stake Knaagdier Kruiden Snack Bord
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Tristan Jansen 12 Juli 2019

Ik heb 2 van deze borden thuis, 1 voor mijn konijn en een voor mijn hamster. Ze vinden hem beidde heerlijk! die van mijn konijn was binnen een paar dagen helemaal op en die van mijn hamster gaat ook erg snel. Echt een aanrader dus!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »