Ham-Stake Kruiden Hangrol 20 cm
Kruiden Hangrol 20 cm €8,95 €9,95

Kruiden Hangrol 20 cm

€9,95 €8,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Ham-Stake Kruiden Hangrol voor knaagdieren!

Bijzonder mooi gevulde Kruidenrol voor knaagdieren en konijnen! De rol is gevuld met Weegbree, Paardenbloem, Aalbesbladeren, Lavendel, Citroenmelisse, Brandnetel, Peterselie, Wortels, Pastinaak..... bijzonder mooi gevulde rol voor knaagdieren!

De hangrol kan eenvoudig worden opgehangen dankzij de haken en en knabbelplezier kan beginnen. De rol geeft niet alleen afleiding, bezigheid, maar is dankzij de mooie samenstelling ook een ware traktatie voor knaagdieren!

Brandnetel (urtica dioca) is één van de bekendste wilde groenten. Deze behoort dan ook tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. De dieren gebruiken de medicinale eigenschappen van de brandnetel voor hun dieet.

Brandnetel helpt bij huidproblemen en gaat een vette huid en vacht tegen. Dat komt met name door een hoog gehalte aan foliumzuur of B11, B2(riboflavine), B5(pantthatheenzuur), calcium, zink, silicium en zwavel. De brandnetel is een zeer rijke plant hierdoor kan deze ook goed gebruikt worden om aan te sterken bij anemie of bloedarmoede, mineraaltekorten, zwakte of ouderdomszwakte. De brandnetel werkt Het werkt remineraliserend omdat het ijzer, silicium, calcium, kalium, natrium, koper, magnesium, zink, zwavel, mangaan, chroom en nitraten bevat. Daarnaast helpt het urinezuur uit het lichaam te verwijderen en is daardoor een geneesmiddel tegen jicht, artrose en artritis.

ham-stake natuurlijke knaagdier snacks voor konijn, cavia, hamster, muis, gerbil, rat, chinchilla

Specificaties
Inhoud: c.a. 150 gram
Samenstelling: Weegbree, Paardenbloem, Aalbesbladeren, Lavendel, Citroenmelisse, Brandnetel, Peterselie, Wortels, Pastinaak
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Degoe
Ham-Stake Kruiden Hangrol 20 cm
Reviews
7 / 10
(2)
4 / 10
Karen 02 April 2019

Er wordt helaas amper van gegeten..

10 / 10
E 09 Juli 2018

Onze 4 degoes vinden de kruidenrol heerlijk. Vooral het rode gedeelte vinden ze heerlijk. Ze zitten dan heerlijk met z'n vieren te genieten. We zullen de rol zeker nog vaker bestellen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »