Ham-Stake Berkenpizza met Kruiden Klein
Berkenpizza met Kruiden Klein €5,95

Berkenpizza met Kruiden Klein

€5,95
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Ham-Stake Berkenpizza met Kruiden Klein

De Ham-Stake Berkenpizza met Kruiden is gemaakt van een natuurlijke, onbehandelde en uitgeholde berkenschijf. Natuurlijk is berkenhout bekend knaagmateriaal voor knaagdieren en konijnen, ze komen deze boomsoort in het wild ook tegen en knagen er graag aan. Naast voedingsstoffen helpt de berk bij het slijten en daarmee gezond houden van de tanden. De lekkere snel die in de schijf is verstopt geeft de knaagdieren uitdaging! Het is niet zo makkelijk om deze eruit te knagen en de dieren zullen echt moeite moeten doen om erbij te komen. kortom knaag en knabbelplezier voor een lange tijd, want zelfs als de inhoud helemaal opgeknabbeld is kan de schijf nog lange tijd als knaagmateriaal gebruikt worden.

  • Goed voor de tanden slijtage
  • Gezonde kruiden voor een optimale spijsvertering
  • Uitdaging en knabbelplezier

 

Brandnetel (urtica dioca) is één van de bekendste wilde groenten. Deze behoort dan ook tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. De dieren gebruiken de medicinale eigenschappen van de brandnetel voor hun dieet.

Brandnetel helpt bij huidproblemen en gaat een vette huid en vacht tegen. Dat komt met name door een hoog gehalte aan foliumzuur of B11, B2(riboflavine), B5(pantthatheenzuur), calcium, zink, silicium en zwavel. De brandnetel is een zeer rijke plant hierdoor kan deze ook goed gebruikt worden om aan te sterken bij anemie of bloedarmoede, mineraaltekorten, zwakte of ouderdomszwakte. De brandnetel werkt Het werkt remineraliserend omdat het ijzer, silicium, calcium, kalium, natrium, koper, magnesium, zink, zwavel, mangaan, chroom en nitraten bevat. Daarnaast helpt het urinezuur uit het lichaam te verwijderen en is daardoor een geneesmiddel tegen jicht, artrose en artritis.

Goudsbloem wordt ook wel calendula genoemd en is van oudsher een medicinale plant. We kennen allemaal de Calendula zalf met haar reinigende en verzachtende werking. Ook als gedroogd kruid is goudsbloem niet weg te denken. Het helpt bij verschillende soorten ontstekingen. De gedroogde goudsbloem werkt antibacterieel de mondholte en houdt hierdoor tandvlees gezond en schoon. De gedroogde goudsbloem kan ook gebruikt worden om thee mee te maken. De thee heeft naast een bloedzuiverende werking ook een kramp verlichtende werking

Weegbree kruiden ondersteunen met hun vele vitamines, mineralen en sporenelementen niet alleen de natuurlijke resistentie maar zijn ook altijd een geliefde snack voor alle konijnen en knaagdieren. Het hoge gehalte aan ruwe vezels zorgt voor een optimale spijsvertering en verhoogt daarmee het welzijn. Weegbree soorten worden van oudsher gebruikt voor hoestdranken. De slijmstoffen in weegbree werken verzachtend, de bitterstoffen opwekkend en bacterie dodend.

Het is goed om te weten dat Ham-stake de groenten vastplakt met een natuurlijke kleefstof afgeleid van de hydrolyse van aardappelzetmeel, dus zonder de toevoeging van zoetstoffen, conserveermiddelen en kleurstoffen! 100% natuurlijk! Alle Ham-Stake snacks worden dan ook op een ambachtelijk manier bereid en dat maakt ze stuk voor stuk uniek en rijk!

ham-stake natuurlijke knaagdier snacks voor konijn, cavia, hamster, muis, gerbil, rat, chinchilla

Specificaties
Inhoud: -
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Ham-Stake Berkenpizza met Kruiden Klein
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »