Knaagdierwinkel® Half Jaar Dwerghamster Pakket Joris & Bunny
Half Jaar Dwerghamster Pakket Joris & Bunny €47,86

Half Jaar Dwerghamster Pakket Joris & Bunny

€47,86
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

DRD Knaagdierwinkel® Half Jaar Dwerghamster Pakket Joris & Bunny

Met het Half Jaar Pakket kunt u een half jaar voorruit! Voer en bodembedekking voor een half jaar voor uw kleine vriend. Dat geeft rust!

Voor het Half Jaar Dwerghamster Pakket Joris & Bunny zijn we uitgegaan van een gemiddelde dwerghamster die dagelijks 10 gram voer krijgt. De bodembedekking is berekend op een basislaag in een gemiddeld hamsterverblijf.

Het Half Jaar Dwerghamster Pakket Joris & Bunny bevat

4x BunnyNature DwerghamsterDroom Expert 500 gram
2x Joris No Smell Cotton N Cotton Bodembedekking 40 Liter

Voedingsadvies Half Jaar Pakket Joris & Bunny

Vul het kommetje met DwerghamsterDroom EXPERT en wacht totdat al het voer op is, voordat u het kommetje opnieuw vult. Gelieve ook de voorraadkamer van de dwerghamsters regelmatig te controleren en eventuele etensresten te verwijderen. Geef elke dag hoogwaardig bunny hooi (bv. bunny hooi met meelwormen) en vers, lauwwarm water. Tijdens de eerste 4 levensmaanden kunt u uw dwerghamster in zijn groeifase optimaal ondersteunen door zijn basisvoer DwerghamsterDroom EXPERT met JuniorsExtra aan te vullen.

Afhankelijk van welk voer uw dwerghamster heeft gehad, kan dat invloed heben op de acceptatie van het Bunny voer. Het Bunny DweerghamsterDroom Expert voer is namelijk 100% natuurlijk en kent geen toevoeging van suikers. In de meeste andere voeders is dat wel het geval. De voorkeur van uw dwerghamster zal eerder naar voer met suikers uitgaan omdat dit een natuurlijke reactie van het dier is. Het heeft daarom tijd nodig voordat een dier aan het Bunny voer went. Het is te vergelijken met elke dag junkfood eten en dan ineens op natuurlijk en gezonde voeding worden gezet. Zeer goed voor de gezondheid, maar wel even wennen.

knaagdier pakket

Specificaties
Inhoud: 4x BunnyNature DwerghamsterDroom Expert 500 gram | 2x Joris No Smell Cotton N Cotton Bodembedekking 40 Liter
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster
Knaagdierwinkel® Half Jaar Dwerghamster Pakket Joris & Bunny
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »