Trixie Grashuis 30 cm
Grashuis 30 cm €12,95 €15,99

Grashuis 30 cm

€15,99 €12,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Grashuis voor knaagdieren!

De ideale hangplek voor knaagdieren!

Grashuis om in te schuilen! Heel leuk voor Ratten, Cavia's, Dwergkonijnen en Chinchilla's die zitten graag verschuilen in het grote grashuis. Maar ook voor andere knaagdieren is het Grashuis een fijne plek om in te liggen. Het Grashuis is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal.

Het gras huis is niet echt een huis, maar meer een "hangplek" voor knaagdieren. Door de vorm van het huis voelen ze zich toch beschut en toch liggen ze niet afgesloten. Het is een mooie manier om de schuwe dieren toch wat meer in het zicht te brengen. Het huis is ook erg leuk voor in de buiten ren! Cavia's en dwergkonijnen liggen er graag in!

Specificaties
Materiaal: Gras
Afmetingen: 30 × 26 × 26 cm
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Chinchilla, Dwergkonijn, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Grashuis 30 cm
Reviews
9.3 / 10
(3)
10 / 10
tina 15 Augustus 2020

super, mijn chinchilla's zijn er verzot op

10 / 10
Tirza 07 Januari 2020

Mijn cavia’s zijn er blij mee! Sowieso Groot genoeg voor 1 cavia, maar het liefst proppen ze zich er met z’n tweeën in :). Kleine tip: ik heb de bodem eruit geknipt zodat ik ze langer kan blijven gebruiken omdat ze er in plassen etc.

8 / 10
Stephanie 17 November 2018

Ik vind het een heel fijn product en de cavia’s zeker want het was na een week al weg dus dat is mijn nadeel dat het Stro is en dat eten die dieren natuurlijk op maar wel super leuk voor even

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »