JR Farm Grainless HEALTH Vital Blokken Nier & Blaas 300 gram
Grainless HEALTH Vital Blokken Nier & Blaas 300 gram €3,95 €4,95

Grainless HEALTH Vital Blokken Nier & Blaas 300 gram

€4,95 €3,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 11:00 tot 16:00
Productomschrijving

JR Farm Grainless HEALTH Vital Blokken Nier & Blaas 300 gram

JR Farm graanvrije dieet met een extra dosis gezonde kruiden voor gezonde nieren en blaas. De Grainless Health Vital Blokken met extra ruwe vezels en de toevoeging van geselecteerde kruiden draagt bij aan een uitgebalanceerd dieet en de gezondheid van het knaagdier. Met speciale medicinale kruiden zoals berkenbladeren, brandnetel en lavas, wat een gunstig effect kan hebben op de nieren en de blaas.

Brandnetel (urtica dioca) is één van de bekendste wilde groenten. Deze behoort dan ook tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. De dieren gebruiken de medicinale eigenschappen van de brandnetel voor hun dieet.

Brandnetel helpt bij huidproblemen en gaat een vette huid en vacht tegen. Dat komt met name door een hoog gehalte aan foliumzuur of B11, B2(riboflavine), B5(pantthatheenzuur), calcium, zink, silicium en zwavel. De brandnetel is een zeer rijke plant hierdoor kan deze ook goed gebruikt worden om aan te sterken bij anemie of bloedarmoede, mineraaltekorten, zwakte of ouderdomszwakte. De brandnetel werkt Het werkt remineraliserend omdat het ijzer, silicium, calcium, kalium, natrium, koper, magnesium, zink, zwavel, mangaan, chroom en nitraten bevat. Daarnaast helpt het urinezuur uit het lichaam te verwijderen en is daardoor een geneesmiddel tegen jicht, artrose en artritis.

Berken (Betula pendula) behoren tot het natuurlijke voedsel van knaagdieren. Ze komen berken in het wild overal tegen en knabbelen graag aan de schors, de takjes en de blaadjes van deze boom. Berken zijn bijzonder rijk aan vezels en vitamines.

Puur Natuur
Rijk aan vezels
Ondersteund de spijsvertering, nieren en de blaas

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 300 gram
Samenstelling: Planten uit de graslanden van de alpenweiden in de Alpen (bestaande uit onder meer weidegras, vossenstaart, havergras, potenvoet gras, donsachtig gras, weideklimplant, rode klaver, scherpe boterbloem, gerookt gras, wollig honinggras, gouden haver, smalbla
Analyse: Eiwit 12,8%, vetgehalte 2,9%, ruwe vezels 25,2%, onbewerkte as 8,2%
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Degoe, Chinchilla
Bijzonderheden: -
JR Farm Grainless HEALTH Vital Blokken Nier & Blaas 300 gram
Reviews
8 / 10
(1)
8 / 10
Sylvia 01 Mei 2020

Ruikt alvast lekker naar gezonde kruiden
De ene chinchilla lust het , de ander jammer genoeg niet

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »