Gerbil Starterspakket Basis
Gerbil Starterspakket Basis €32,85

Gerbil Starterspakket Basis

€32,85
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Gerbil Starterspakket Basis

Voor de komst van de nieuwe gerbils is natuurlijk een basis uitrusting nodig. Als zijn sommige dingen een kwestie van smaak, zo zijn andere dingen gewoon handig om in huis te hebben voor de nieuwe bewoners.

Gerbils zijn echte gravers dus een dik pak bodembedekking is natuurlijk een must have! Om graven mogelijk te maken en om mooie tunnels te kunnen maken hebben we gekozen voor Joris No Smell Cotton N Fibre. De perfecte mix van ontstofte houtvezel en katoen geven de bodem de stevigheid die deze nodig heeft om prachtige tunnels te kunnen maken. Je hoeft zelf dus geen mix meer te maken.

Zoals je kunt zien hebben we ook een plateau toegevoegd aan het starterspakket. Als je een dik pak bodembedekking hebt dan verlies je stevigheid en voor sommige dingen, zoals een zandbakje is een stevige ondergrond nodig anders kukelt alles om. Er zijn verschillende plateaus verkrijgbaar, maar het Trixie Plateau 30 cm is een aanrader vanwege de stevigheid en dikte.

Een goed begin start bij een goede voeding. Hier zijn ook veel verschillende soorten beschikbaar. Wij hebben voor het starterspakket gekozen voor een alles in een brok. We raden wel aan om 1x in de week een mengeling door het verblijf te strooien ter verrijking. Het is goed als de dieren alle voedingsstoffen binnen krijgen die ze nodig hebben via de alles in een brok, maar een beetje verrijking door een mengeling rond te strooien is natuurlijk ook leuk.

Voor het zandbakje hebben stellen we de Auratus Cup 10 cm voor. Het is een vrij klein zandbakje, maar de Gerbils redden zich er prima mee! De cup kan eventueel ook gebruikt worden als grote voerbak. Het bijzonder stevige materiaal, namelijk zeer dik hout, maakt de cup geschikt voor de meest verwoede knagers!

Tot slot natuurlijk badzand. Dit mag niet ontbrekend want gerbils hebben het hard nodig voor een goede vachtverzorging.

Specificaties
Inhoud: 1x Care+ Muis en Gerbil 700 gram | 1 x Supreme Badzand 1,5 L | 1 x Trixie Houten Plateau 30 cm | 1 x Hempflax Hemp Nestmateriaal 50 gram | 1 x Joris No Smell Cotton N Fibre 40 Liter | 1 x Hugro Auratus Boomstam Cup 10 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil
Gerbil Starterspakket Basis
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »