Gerbil Drinkfleshouder Set Groot
Gerbil Drinkfleshouder Set Groot €15,94 €17,95

Gerbil Drinkfleshouder Set Groot

€17,95 €15,94
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Gerbil Drinkfleshouder Set Groot

gerbil drinkfleshouder degoeGerbils zijn zo leuk! Ze zijn nieuwsgierig, eigenwijs, lief en mensgericht. Iedereen die Gerbils heeft houd van ze, maar het zijn echte knagers. Ze knagen graag en als het even kan dan ook echt aan alles. Nieuwe baasjes komen dan ook regelmatig voor een uitdaging te staan als blijkt dat de gerbils het gemunt hebben op de drinkfles.

Het klinkt misschien logisch, maar toch sta je er niet altijd bij stil. Als het gaat om materialen dan is enkel glas en metaal knaagvast. Alle andere materialen zijn niet bestand tegen de harde tanden van de Gerbil. We hebben daarom gekeken naar de bestaande producten en een ideale combinatie uitgevonden.

We hebben genomen:


Als is hout natuurlijk niet knaagvast... vergist je niet , dit is namelijk de Mont Blanc boomstam tunnel. Dit is een zeer stevige boomstamtunnel van 23 x 10 cm. De kwaliteit is zeer stevig en vrij zwaar. De boomstam is ook dik. Als de Gerbils deze kapot willen knagen dan doen ze daar wel een paar maandjes over :p Dat gaat namelijk niet zomaar.

gerbil drinkfleshouderDe ene zijkant van de tunnel is plat. Dit heeft de fabrikant bedacht zodat de boomstam niet op een dier kan rollen als deze plat op de grond ligt. Wij hebben echter bedacht dat deze platte kant heel mooi tegen de zijkant van een kooi geplaatst kan worden en zo nog stabieler staat.

De boomstam is veel zwaarder dan een standaard boomstamtunnel waardoor deze veel beter op zijn plaats blijft staan. Een normale boomstamtunnel is te ligt en te klein, de gerbils kunnen een gewone boomstam heel simpel omgooien. Dat is met de mont blanc niet zo eenvoudig.

Als drinkfles adviseren we een glazen drinkfles. Deze is knaagvast en kan het beste gebruikt worden voor Gerbils. Qua grootte passen alle formaten in de boomstam, zowel de 125 ml, 25 ml als ook de 500 ml.

Het blijft altijd belangrijk om dergelijke kooi accessoires stabiel in het verblijf te plaatsen en dagelijks te controleren hoe de dieren erop reageren.

Specificaties
Materiaal: Hout, Glas
Afmetingen: Boomstam: ø 10 cm | Opening zijkant: 8 cm | Glazen Drinkfles: 500 ml
Diameter: ø 10 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil, Degoe
Gerbil Drinkfleshouder Set Groot
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Paula 01 Maart 2019

Dit is een heel leuk systeem! We hebben het onlangs in gebruik genomen bij onze gerbils en het werkt prima. Wel moet je uitkijken met de bodembedekking. De dieren kunnen de fles en de houder makkelijk ondergraven met bodembedekking. Wij hebben de boomstam op een plek gezet waar de bodembedekking heel laag blijft. Op een plateau zou ook kunnen maar dan moet het verblijf wel hoger zijn.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »