Knaagdier Kruidenier Gedroogde Topinamboer
Gedroogde Topinamboer €5,95 €7,99

Gedroogde Topinamboer

€7,99 €5,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Gedroogde Topinamboer

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersTopinamboer of ook wel Artisjok genoemd komt uit Jeruzalem. De Topinamboer schijfjes zijn op een natuurlijke manier in de buitenlucht gedroogd. Naast de optimale verhouding van mineralen zoals calcium, magnesium, fosfaat, kalium en natrium, heeft de artisjokknol een ​​hoog gehalte aan natuurlijke inuline die een positief effect heeft op de darmflora en leidt tot de kolonisatie van goede darmbacteriën (lactobacteriën en bifidobacteriën), terwijl de ongewenste darmbewoners verwijderd worden. De van nature aanwezige inuline kan worden gebruikt als een zetmeelvervanger bij dieren die lijden aan diabetes omdat het de bloedsuikerspiegel niet beïnvloedt.

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 200 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijk Gedroogde Topinamboer (Aardpeer)
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Topinamboer
Reviews
7.3 / 10
(3)
8 / 10
Q 22 December 2019

Prima! De hamstertjes vinden het heerlijk

6 / 10
shukie 22 December 2019

Volgens mij vinden mijn hamstertjes dit wel lekker.. Het is niet dat ze het meteen pakken zodra ik het geef.. Maar als ik het daarna in het voerbakje leg, is het de volgde dag (of later) wel weg..
Het is iig een fijne snack (qua grote) om als tussendoortje te geven.

8 / 10
Natascha 01 December 2019

3 van mijn 4 konijnen vinden dit product lekker!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »