Knaagdier Kruidenier Gedroogde Pepermuntbladeren
Gedroogde Pepermuntbladeren €2,95 €3,95

Gedroogde Pepermuntbladeren

€3,95 €2,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Gedroogde Pepermuntbladeren

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersGedroogde Pepermuntbladeren (Mentha piperita folium) bevatten veel vitamines en voedingsstoffen. De Pepermunt is een verwarmend kruid dat erg goed helpt bij braken en misselijkheid. De bladeren zijn van de hoogste kwaliteit. Op een zorgvuldige manier gedroogd zodat uw knaagdier van de beste kwaliteit Pepermuntbladeren kan genieten.

Looistoffen werken ontstekingsremmend, vochtafdrijvend en zwellingsremmend
Etherische olie
Flavonoïden
Bitterstoffen
Fenolzuren

Pepermunt helpt van oudsher bij: Braken, Diarree, Kiespijn, Slechte adem, Darmproblemen.

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 150 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijk Gedroogde Pepermuntbladeren
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Pepermuntbladeren
Reviews
8 / 10
Elsje 29 December 2020

Ruikt heel lekker sommige van mn hamsters vinden het superlekker...anderen kijken er niet naar om. Heel verschillend, zoals met alles eigenlijk. Maar ook al eten ze het niet het staat ook gewoon mooi.

10 / 10
Trea 01 Augustus 2020

Onze chinchilla vinden erg lekker.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »