Knaagdier Kruidenier Gedroogde Luzerne (Alfalfa)
Gedroogde Luzerne (Alfalfa) €2,95 €3,95

Gedroogde Luzerne (Alfalfa)

€3,95 €2,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Gedroogde Luzerne (Alfalfa)

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersOnze Luzerne is van de hoogste kwaliteit en op een ambachtelijke manier gedroogd en verpakt. Luzerne (Medicago sativa) wordt ook wel alfalfa genoemd en is een ideale aanvulling op de dagelijkse voeding. Luzerne is rijk aan hoogwaardige plantaardige eiwitten, aminozuren, mineralen en sporenelementen. Het hoge kalkgehalte is goed voor tanden, nagels en botten en is onmisbaar voor de zenuw- en spierfuncties. Bovendien bevordert alfalfa de spijsvertering vanwege het hoge aandeel ruwe vezels en eiwitten.

Rijk aan plantaardige eiwitten
Eetlust verbeterend
Ondersteunend bij Bronchitis en astma
✔  Goed voor zwangere en zogende dieren

Luzerne is zeer geschikt voor zwangere en zogende dieren die een rijkere voeding nodig hebben. Vooral de plantaardige eiwitten zijn van essentieel belang.

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 250 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijk Gedroogde Luzerne (Alfalfa)
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Luzerne (Alfalfa)
Reviews
8 / 10
(2)
8 / 10
Monja 01 Augustus 2020

Het is makkelijk te geven en ze vinden het lekker

8 / 10
Katia 01 April 2020

Cavia’s smullen ervan !

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »