Knaagdier Kruidenier Gedroogde Korenbloem Roze 100 gram
Gedroogde Korenbloem Roze 100 gram €5,95 €7,95

Gedroogde Korenbloem Roze 100 gram

€7,95 €5,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Gedroogde Korenbloem Roze

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe Roze Korenbloem (Centaurea cyanus) Bloesems zijn vrij zeldzaam en van de hoogste kwaliteit. Op een zorgvuldige manier gedroogd zodat uw knaagdier van de beste kwaliteit korenbloem kan genieten. De korenbloem dankt zijn naam aan zijn traditionele groeiplaats: op de akkers tussen het graan. Van de korenbloem wordt voornamelijk de bloem gebruikt voor medicinale aanwendingen.

In deze bloem zitten: slijmstoffen, looistoffen, metallo-anthocyanen zoals cyanine, de bitterstoffen centaurine en enicine, was, anorganische zouten, pelargonine en cichroiine. Korenbloem werkt ontstekingsremmend, en dat is goed voor allerlei gezondheidsproblemen.

Ondersteund de ogen
Verlichtend bij reuma

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 100 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijk Gedroogde Roze Korenbloem Bloemen
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Korenbloem Roze 100 gram
Knaagdier pakketten
Knaagdier Kruidenier Bloemen Mix Pakket
Reviews
10 / 10
Claire 01 April 2020

Mooie grote zak zeg! En goede bloemen. Weinig gruis. Mijn ene konijn vindt ze erg lekker de ander niet zo. Maar die is ook nogal kieskeurig. Voor ieder wat wils.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »