Knaagdier Kruidenier Gedroogde Frambozenvruchten
Gedroogde Frambozenvruchten €14,95 €19,95

Gedroogde Frambozenvruchten

€19,95 €14,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Gedroogde Frambozenvruchten

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe Gedroogde frambozen zijn een echte traktatie voor uw knaagdier of konijn. De dieren zijn er dol op! In het wild komen ze deze overheerlijke vruchten ook regelmatig tegen. De framboos is zeer rijk aan vitamines en mineralen.

De Framboos (Rubus Idaeus) komt uit de Rozenfamilie en is overal op het noordelijk halfrond te vinden. De vrucht van de framboos is bijzonder smakelijk en zeer gewild onder de knaagdieren. Het is belangrijk dat de vruchten op het juiste moment geoogst worden, zodat ze de beste smaak en de rijkste voedingswaarde hebben.

Looistoffen werken ontstekingsremmend, vochtafdrijvend en zwellingsremmend
Vitamine C, B1, B2, B3, B5, B6, E
Mineralen (Kalium, Calcium, Fosfor, IJzer, Magnesium, Zink)
Frambozen kunnen helpen bij geringe jeukklachten

De vrucht van de Framboos wordt van oudsher gebruikt bij: Koorts, Keelpijn, Reuma, Keelontsteking, Stress, Herstel na de bevalling, Eczeem, Misselijkheid, Lusteloosheid.

De framboos kan ondersteunend werken voor drachtige dieren en het loskomen van de nageboorte bevorderen. Ook kan het helpen bij onvruchtbaarheid en mannelijke dieren sterker maken.

! Niet te veel frambozen geven in het eerste deel van de dracht

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

Voor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 500 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijk Gedroogde Frambozen
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Frambozenvruchten
Reviews
10 / 10
Heidi 06 Juli 2019

Word met veel enthousiasme uit men vingers getrokken en met grote ogen opgegeten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »