Carefresh Forest Green 60 Liter
Forest Green 60 Liter €28,50

Forest Green 60 Liter

€28,50
Op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Carefresh Forest Green 60 Liter

Carefresh Forest Green 60Lis een kleurrijk en trendy bodembedekker in een groene kleur. Carefresh Forest Green is gemaakt uit cellulose-vezels. De vezels in Carefresh zijn van biologische teelt en  absorberen 2,5 keer meer dan gebruikelijk bodembedekking. Daarnaast is Carefresh Forest Green stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Want Carefresh heeft naast een hoge functionaliteit een natuurlijke groen gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blikvanger!

De cellulose-vezels in Carefresh Forest Green zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een kleurrijke roze ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden. De gebruikte kleurstoffen zijn alle voor de EU toegelaten en absoluut veilig voor de gezondheid.

De Carefresh Forest Green bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Forest Green zijn:

 • Superieure geurcontrole
 • Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
 • Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
 • Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
 • Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
 • Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Forest Green

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.


*De kleur van de Carefresh kan variëren van kleurintensiteit.

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 14 Liter
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Carefresh Forest Green 60 Liter
Reviews
8 / 10
(1)
8 / 10
Els 02 Augustus 2019

Ik ben ontzettend blij dat Carefresh nu ook een groene kleur heeft. Ik had verwacht dat het de frisse groene kleur van het plaatje zou zijn maar t was n beetje n fletse kleur groen wat niet wegneemt dat ik er evengoed blij mee ben omdat het heel mooi kleurt bij het zand in mn hamsterhok. Er kan nu eenmaal kleurverschil in zitten dan het je bij blauw en roze ook. Toch hoop ik de volgende kleur wel op die mooie frisse groene kleur dan kan ik het mooi combineren. De kwaliteit is als vanouds..prima.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »