Trixie Flip Board Strategisch Spel
Flip Board Strategisch Spel €9,95

Flip Board Strategisch Spel

€9,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Flip Board Strategisch Spel 

Flip Board Strategisch Spel voor uitdaging en speelplezier!

Knaagdieren zijn intelligente dieren die het leuk vinden om ergens mee bezig te zijn. Denkspelletjes zoals het Flip Board Strategisch Spel zijn in het algemeen heel gezond voor dieren. Het stimuleert en prikkelt de nieuwsgierigheid van dieren en houd ze actief. Het geeft variatie op de dagelijkse routine en gaat verveling en daarmee stereotype gedrag tegen.

Het Flip Board Strategisch Spel bestaat uit de volgende onderdelen

  • Kegeltjes waar wat lekkers onder verstopt kan worden. Het dier moet dan het kegeltje optillen om bij zijn lekkers te komen.
  • Schuifjes waar ook wat lekkers onder verstopt kan worden. Het dier moet dan met zijn neus of pootje het schuifje aan de kant schuiven om bij zijn lekkers te komen.


Het Flip Board Strategisch Spel is gemaakt van hard kunststof. Hierdoor is het board knaagvast en eenvoudig schoon te maken. Dankzij de rubberen band aan de onderzijde van het Flip Board Strategisch Spel verschuift het spel niet en kan uw knaagdier plezierig spelen.

Dit product is ontworpen als een gemeenschappelijke activiteit voor dier en baas welke de motoriek en het spel- en leerinstinct van het dier ondersteunt. Het Flip Board Strategisch Spel dient bij het dier te worden weggehaald als hij leeg is en voordat eraan geknaagd kan worden.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 23 x 23 cm
Diameter: ø 23 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Flip Board Strategisch Spel
Reviews
10 / 10
helga 01 Mei 2020

Mijn ratten zijn dol op dit spel. Ze zijn erg slim, kennen verschillende trucjes en commando's dus ik verwachtte ook geen problemen met dit spel. Ze hadden het heel snel door en het is leuk om ze bezig te zien. Een aanrader.

10 / 10
Ronald 02 November 2018

Ook voor onze ratten een leuke (haalbare) uitdaging. Het spel is niet te groot en natuurlijk moet je er wel bijblijven.

10 / 10
Manon 01 September 2018

Ik heb ‘m voor de ratten gekocht, het duurde even voor ze doorhadden hoe het ding werkte, maar nu is het een hele leuke manier om wat lekkers te verstoppen en ze actief ernaar te laten zoeken!

10 / 10
Rebecca 12 Mei 2018

M’n ratjes vinden ‘m geweldig..! Althans, minimaal één; die had het snel door, waardoor de andere ratjes konden genieten van de snoepjes die verstopt zaten. Echt een ontzettend leuk ding!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »