Trixie Flip Board Strategisch Spel
Flip Board Strategisch Spel €9,95

Flip Board Strategisch Spel

€9,95
Niet op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Informatie

Flip Board Strategisch Spel voor uitdaging en speelplezier!

Knaagdieren zijn intelligente dieren die het leuk vinden om ergens mee bezig te zijn. Denkspelletjes zoals het Flip Board Strategisch Spel zijn in het algemeen heel gezond voor dieren. Het stimuleert en prikkelt de nieuwsgierigheid van dieren en houd ze actief. Het geeft variatie op de dagelijkse routine en gaat verveling en daarmee stereotype gedrag tegen.

Het Flip Board Strategisch Spel bestaat uit de volgende onderdelen

  • Kegeltjes waar wat lekkers onder verstopt kan worden. Het dier moet dan het kegeltje optillen om bij zijn lekkers te komen.
  • Schuifjes waar ook wat lekkers onder verstopt kan worden. Het dier moet dan met zijn neus of pootje het schuifje aan de kant schuiven om bij zijn lekkers te komen.


Het Flip Board Strategisch Spel is gemaakt van hard kunststof. Hierdoor is het board knaagvast en eenvoudig schoon te maken. Dankzij de rubberen band aan de onderzijde van het Flip Board Strategisch Spel verschuift het spel niet en kan uw knaagdier plezierig spelen.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 23 x 23 cm
Diameter: ø 23 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla
Trixie Flip Board Strategisch Spel
Reviews
10 / 10
(3)
10 / 10
Ronald 02 November 2018

Ook voor onze ratten een leuke (haalbare) uitdaging. Het spel is niet te groot en natuurlijk moet je er wel bijblijven.

10 / 10
Manon 01 September 2018

Ik heb ‘m voor de ratten gekocht, het duurde even voor ze doorhadden hoe het ding werkte, maar nu is het een hele leuke manier om wat lekkers te verstoppen en ze actief ernaar te laten zoeken!

10 / 10
Rebecca 12 Mei 2018

M’n ratjes vinden ‘m geweldig..! Althans, minimaal één; die had het snel door, waardoor de andere ratjes konden genieten van de snoepjes die verstopt zaten. Echt een ontzettend leuk ding!

Combideals
+ Clicker met Targetstick
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »