Ferplast L304 Voerbak RVS
L304 Voerbak RVS €8,95 €10,95

L304 Voerbak RVS

€10,95 €8,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Ferplast L304 Voerbak RVS voor Knaagdieren!

Ferplast L304 RVS voerbak is perfect voor het geven van voedsel of water aan uw knaagdier. Ze hebben een ronde basis en ze zijn geschikt voor Chinchilla's, eekhoorns, fretten, cavia's, konijnen en ratten. Deze RVS voerbak heeft een ophangbeugel waarmee de voerbak eenvoudig aan tralies opgehangen kan worden.

Gemaakt van RVS
Eenvoudig te reinigen en knaagvast
Geschikt als voerbakje of waterbakje

Gebruiken als voerbakje

Een voerbakje zorgt ervoor dat de dieren weten waar ze hun voer kunnen verwachten. De verzorger kan aan de inhoud van het voerbakje goed zien hoeveel de dieren hebben gegeten. Daarnaast blijft het voer hygiënisch schoon in een voerbakje. Kortom een voerbakje heeft vele voordelen! Plaats het voerbakje op een vaste plek in het verblijf en vul deze met de voor het dier geadviseerde hoeveelheid voer. 

Gebruiken als waterbakje

Een voerbakje kan ook gebruikt worden als waterbakje. Het is hierbij wel heel belangrijk om de hygiëne van het water goed te waarborgen. Water raakt sneller bevuilt in een waterbakje dan in een drinkfles. Vul het waterbakje met schoon water en vervang dit elke dag of vaker als dit bevuilt is.

*De keramiek kan oneffenheden vertonen.

Specificaties
Materiaal: RVS
Afmetingen: 14,7 x 5,9 cm
Diameter: ø 14,7 cm
Inhoud: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Ferplast L304 Voerbak RVS
Reviews
6 / 10
Daphne 21 September 2021

het zijn goede bakken voor mijn konijnen, maar de afbeeding geeft aan dat het rekje waar ze in hangen zwart is, maar dat is dus niet zo

10 / 10
Thijmen 01 November 2020

Ideaal. We hebben een paar chinchilla’s die alles kapot knagen; hout, plastic. Met zo’n rvs bakje valt dat natuurlijk niet mee. Ze zijn mooi groot en overal in de kooi te plaatsen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »