Ferplast Knaagdier Toilet Recht Kitty 42 cm
Knaagdier Toilet Recht Kitty 42 cm €4,99 €5,99

Knaagdier Toilet Recht Kitty 42 cm

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdier Toilet Recht Kitty 42 cm

Met deze handige Ferplast rechthoekige Kitty Toilet kunnen knaagdieren en konijnen prettig en comfortabel hun behoefte doen. De meeste knaagdieren en konijnen zijn zindelijk en kiezen vaak één hoek in het verblijf waar ze hun behoefte doen. Als in deze hoek een toilet geplaatst wordt, kan dat een hoop tijd en verschoonwerk besparen!

kunststof
maakt het schoonhouden van de kooi makkelijker
hygiënisch en makkelijk te reinigen
bespaart strooisel
diverse kleuren*

Het is misschien wel leuk om te weten dat de meeste herbivoren (planten etende) knaagdieren zoals Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes; graag poepen waar ze eten. Dat klinkt misschien vreemd, maar deze dieren hebben een andere spijsvertering die op gang wordt gehouden doordat de dieren de hele dag door eten. Als de hooiruif vlak boven het toilet wordt geplaatst dan zullen zelfs Cavia's een groot deel van hun behoefte in het toilet deponeren.

De afmeting van het toilet is belangrijk. Neem altijd een ruim toilet voor uw knaagdier of konijn, zodat de dieren de ruimte hebben. Voor kleinere knaagdieren die in groepen leven is een groter toilet aan te raden zodat deze niet te snel bevuilt wordt.

Gebruiksaanwijzing Knaagdier Toilet Recht Kitty 42 cm

De meeste knaagdieren en konijnen zijn zindelijk en kiezen vaak 1 hoek of plek in hun verblijf waar ze hun behoefte doen. Het is aan ons om uit te vogelen welke plek dat is. Als we daarachter kunnen komen dan is dat de plek waar de wc moet komen te staan. Doe in het begin nog een paar oude poepjes in de nieuwe wc zodat de dieren op de geur af kunnen gaan om te weten waar ze hun behoefte moeten doen.

* De kleuren kunnen wijzigen van tint.

Specificaties
Afmeting: 41,5 x 30,5 x 11 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn
Bijzonderheden: -
Ferplast Knaagdier Toilet Recht Kitty 42 cm
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
Cherish 01 Februari 2020

Onze konijntjes zijn erg gelukkig met deze ruime konijnen toilet.

8 / 10
Nebahat 02 Juli 2019

Grootte is perfect, alleen was het fijner geweest als de randjes wat hoger waren, konijn tilt kont een beetje op waardoor ze soms er net naast plast..

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »