Ferplast Hamstertoilet KOKY 18 cm
Hamstertoilet KOKY 18 cm €7,95 €9,95

Hamstertoilet KOKY 18 cm

€9,95 €7,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Ferplast Hamstertoilet KOKY 4635

De Ferplast KOKY is een modern toilet voor kleine knaagdieren. Op de afbeelding is een Syrische Hamster (Goudhamster) te zien, maar het toilet is voor een Goudhamster helaas aan de kleine kant. Kleinere knaagdieren zoals Muizen en Dwerghamsters kunnen er prima van genieten.

Modern en innovatief design
Dankzij het kunststof eenvoudig te reinigen
Inclusief gratis vulling

Het toilet lijkt op een doorloop wc. De dieren komen er aan de ene kant in en aan de andere kant weer uit. Een soort wasstraat voor poepjes! Naast het bijzondere design is het toilet ook nog eens in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar.

Gebruiksaanwijzing Hamstertoilet KOKY

De meeste knaagdieren zijn zindelijk en kiezen vaak 1 hoek of plek in hun verblijf waar ze hun behoefte doen. Het is aan ons om uit te vogelen welke plek dat is. Als we daarachter kunnen komen dan is dat de plek waar de wc moet komen te staan. Doe in het begin nog een paar oude poepjes in de nieuwe wc zodat de dieren op de geur af kunnen gaan om te weten waar ze hun behoefte moeten doen.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 18 x 10,2 x 8,3 cm
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster
Bijzonderheden: -
Ferplast Hamstertoilet KOKY 18 cm
Knaagdier pakketten
+ Supreme Badzand
+ JR Farm Toiletvulling
Reviews
8 / 10
Melanie 20 Oktober 2018

Prima kwaliteit, gemakkelijk schoon te maken. Mijn hamster maakt er wel een zooitje van, veel zand gaat eruit door de lage openingen. Het vulmateriaal gebruik ik niet sinds de hamster het verzameld in zijn mondje. Niet zeker of die het opeet of ergens anders neerlegd. Voor de zekerheid gaat er zand in.

8 / 10
Josephine 02 April 2018

Onze hamster maakt sinds dag 1 gretig gebruik van zijn toiletje! Erg tevreden, alleen de sluiting gaat soms lastig dicht. Verder makkelijk schoon te houden en dat het geeb hoektoilet is, lijkt onze hamster niks uit te maken

10 / 10
Martijn 29 Maart 2017

Dwerghamster is er dol op. Zit er soms ook in te eten. Kan misschien ook als zandbad gebruikt worden.

10 / 10
klant 27 April 2014

Deze wc heb ik onlangs in het geel besteld. Ook even extra navulling erbij gekocht, wat overigens erg handig is. Nu staat de wc in het verblijf van mijn Syrische hamster. Ik ga nog zo'n wc kopen voor mijn tweede hamster die ik binnenkort krijg, dan neem ik een blauwe kleur denk ik omdat het een mannetje is.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »