Ferplast Hamsterbuis Tunnel 8 FPI 4808
Hamsterbuis Tunnel 8 FPI 4808 €5,95 €6,95

Hamsterbuis Tunnel 8 FPI 4808

€6,95 €5,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Ferplast Hamsterbuis Tunnel 8 FPI 4808

Het mooie aan de Ferplast buizen en hamsterkooien is dat je ze bijna oneindig kunt uitbreiden met de ferplast buizen. De Ferplast buizen zijn dan ook geschikt voor alle Ferplast hamsterkooien welke voorzien zijn van connectoren. De bestaande hamsterkooien kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld een LAB,CUBE of GYM.

De Ferplast Hamsterbuis Tunnel 8 FPI 4808 geeft u de mogelijkheid het knaagdierverblijf eenvoudig uit te breiden.

Uw hamster zal reuze blij zijn met alle extra ruimte en afwisseling. De buizen zijn gemaakt van hard kunststof waardoor ze makkelijk te reinigen zijn. Verder zijn de buizen voorzien van lichte sportjes waardoor de hamster meer grip heeft in de buizen en er makkelijk doorheen kan lopen.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 21 cm
Diameter: ø 6 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster | Geschikt voor alle Ferplast kooien die voorzien zijn van connectoren.
Bijzonderheden: -
Ferplast Hamsterbuis Tunnel 8 FPI 4808
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
Chaima 19 Juli 2020

Goede kwaliteit buit. Mijn syrische hamster past er echter maar net doorheen. Ik zou hem dus eerder aanraden voor dwergjes.

10 / 10
Kirsten 01 Januari 2019

Ondanks dat de hamsterbuis niet past op onze hamsterkooi heeft onze hammie, Fluffie Gene, er veel plezier van. Hij gaat er graag in liggen, doorheen hollen. Deze buis oogt stevig. Veel steviger dan de hamsterbuizen welke bij de hamsterkooi geleverd zijn, welke wij nu dan ook hebben verwijderd. We gaan kijken of we meer vd Ferplast buizen kunnen gebruiken.

10 / 10
Elsje 17 November 2018

Ik kan het iedereen aanbevelen..mooie kwaliteit en mijn hamster blijft nu goed op gewicht sinds ik een parcour voor haar heb aangelegd..ze racet m aan en verbruikt veel energie bij het naar boven en naar beneden klimmen. Super.

10 / 10
Farisha 28 September 2018

Super fijn, hamster vind het heerlijk om doorheen te racen!

10 / 10
Elsje de Visser 15 Augustus 2018

Superleuk speelgoed. Als ikzelf n buizensysteem maak in het hok kan ik deze lange buizen niet verticaal gebruiken voor mn dwerghamster. Het zijn best brede buizen wat heel fijn is maar om vertikaal te klimmen of te dalen lukt haar niet in de buizen dus als het verticaal moet werk ik met bochtjes want dan lukt t haar weg..voor de horizontale delen zijn ze geweldig

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »