Ferplast Hamster LAB
Hamster LAB €17,95 €18,95

Hamster LAB

€18,95 €17,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Ferplast Hamster LAB

Het mooie aan de Ferplast buizen en hamsterkooien is dat je ze bijna oneindig kunt uitbreiden met de Ferplast buizen. De Ferplast buizen zijn dan ook geschikt voor alle Ferplast hamsterkooien welke voorzien zijn van connectoren. De Ferplast Hamster LAB kun je makkelijk door middel van buizen aan de bestaande hamsterkooien aansluiten.

Een nieuwe manier om uw hamster te vermaken. De LAB is uitgerust met leuke kleurrijke accessoires waarmee u steeds nieuwe omgevingen kunt creëren. Dankzij standaard verbindingen, waarmee alle accessoires aan elkaar vastgemaakt kunnen worden, is een oneindig aantal combinaties mogelijk. Uw hamster zal reuze blij zijn met alle extra ruimte en afwisseling.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 22,5 x 20,7 x 14,3 cm
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster | Geschikt voor alle Ferplast kooien die voorzien zijn van connectoren.
Bijzonderheden: -
Ferplast Hamster LAB
Reviews
8 / 10
Joey 01 Februari 2019

Precies wat je ervan verwacht.

10 / 10
elsjedevisser 15 Augustus 2018

Ikzelf heb dat ding wat erin zit er uit gehaald..er zitten 3 ingangen in..1 is gewoon de ingang via een buis..aan de 2e heb ik n kubus geklemd..dat is haar voorraadschuur...en aan de 3e heb ik n buis met n stukje verderop ook n kubus...met zand er in..dat is haar latrine zoals ze dat ook in de natuur hebben. Het lab zelf is helemaal gevuld met zacht nestmatriaal..n heerlijke ruime slaapplek ..zelfs voor een syrische hamster groot genoeg om ook nog fijn in te kunnen rommelen.

10 / 10
Casper 22 April 2018

Cool

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »