Ferplast Hamster CUBE
Hamster CUBE €13,95 €14,99

Hamster CUBE

€14,99 €13,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Leverbaar vanaf woensdag
Productomschrijving

Ferplast Hamster CUBE

Het mooie aan de Ferplast buizen en hamsterkooien is dat je ze bijna oneindig kunt uitbreiden met de Ferplast buizen. De Ferplast buizen zijn dan ook geschikt voor alle Ferplast hamsterkooien welke voorzien zijn van connectoren. De Ferplast Hamster CUBE kun je makkelijk door middel van buizen aan de bestaande hamsterkooien aansluiten. Uw hamster zal reuze blij zijn met alle extra ruimte en afwisseling. De CUBE'S worden geleverd met afdekdoppen.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 12,5 x 9,5 x 10,5 cm | 2 Cubes
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster | Geschikt voor alle Ferplast kooien die voorzien zijn van connectoren.
Bijzonderheden: -
Ferplast Hamster CUBE
Reviews
8 / 10
Davy 02 April 2019

10 / 10
Judith 03 Februari 2019

Onze hamster GENIET van het rennen en kruipen door alle buizen van Ferplast en het verstoppen in de Cubes. Erg leuk om te zien dat hij het zelf inricht door er bodembedekking mee naar toe te nemen.

10 / 10
Annemieke 29 Augustus 2017

Onze Syrische hamster is in het Ferplast lab gaan slapen (zonder plateau). Omdat ze dan weleens in de buizen plaste, hebben we deze 2 kubussen aan het 'Lab' gekoppeld. 1 wordt nu gebruikt als toilet en 1 als voorraadkast. Wel op de kop gezet, zodat het niet door de randen heen lekt. De extra hardplastic ringen die over de zachtere ringen gaan zorgen ervoor dat ze deze niet stuk kunnen bijten.

10 / 10
Samantha 05 Juni 2016

De cubes zijn een handige uitbreiding voor de combi kooien. Ik gebruik deze als ik de kooi van mijn dwerghamster verschoon.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »