Ferplast Geo Box voor Knaagdieren!
Geo Box voor Knaagdieren! €8,95 €10,95

Geo Box voor Knaagdieren!

€10,95 €8,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice from 09:00 to 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ferplast Geo Kunststof Bakken voor Knaagdieren!

De Ferplast Geo: Een veelzijdige en praktische box voor knaagdieren! 

De Ferplast Geo is niet zomaar een transportbox; het is een multifunctioneel verblijf dat ook dienst kan doen als tijdelijk onderkomen voor jonge dieren of als quarantaine verblijf. Met zijn transparante plexiglas biedt de Geo altijd een duidelijk zicht op de dieren, zodat je ze goed kunt observeren.

Hoewel de Geo oorspronkelijk ontworpen is voor vissen en reptielen, heeft deze zich bewezen als een uitstekende keuze voor kleine knaagdieren. In feite worden de dieren tijdens knaagdiershows vaak in een Geo geplaatst om eraan deel te kunnen nemen.

De Ferplast Geo is verkrijgbaar in verschillende maten om aan verschillende behoeften te voldoen:

Geo Small: Afmetingen: 18,2 x 11,5 x 14 cm | Inhoud: 1 liter
Geo Medium: Afmetingen: 23,2 x 15,3 x 16,6 cm | Inhoud: 2,5 liter
Geo Large: Afmetingen: 30 x 20 x 20,3 cm | Inhoud: 6 liter
Geo Extra Large: Afmetingen: 35,6 x 23,4 x 22,8 cm | Inhoud: 11 liter
Geo Maxi: Afmetingen: 41,3 x 26 x 29,8 cm | Inhoud: 21 liter

De Ferplast Geo is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een gekleurde kap met ventilatieopeningen. Bovendien is er een transparant klepje in de bovenzijde van de kap, dat gemakkelijk geopend kan worden. Hoewel de kap handvatten heeft, raden we aan om deze niet te gebruiken om te voorkomen dat de kap per ongeluk loskomt.

Met de Ferplast Geo heb je een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het vervoeren, huisvesten en observeren van je knaagdieren. Het is een praktische en veilige keuze voor elke knaagdierliefhebber.

Tip voor fokkers: Optimaal gebruik van de Ferplast Geo voor jonge knaagdieren

Als fokker van kleine knaagdieren hebben we een waardevolle tip voor jou. De grotere maten van de Ferplast Geo zijn namelijk bijzonder geschikt als tijdelijk onderkomen voor jonge dieren die net gescheiden zijn van hun ouders, maar nog niet oud genoeg zijn om naar hun nieuwe baasje te verhuizen. Met de transparante plexiglas constructie van de Geo bied je een uitstekende zichtbaarheid en kun je constant toezicht houden op de jonge dieren.

Na het scheiden van de dieren op basis van geslacht, kun je ze gemakkelijk in twee verschillende Geo's plaatsen. Dit zorgt voor een georganiseerde en veilige omgeving waarin de jonge dieren kunnen groeien en gedijen voordat ze naar hun nieuwe eigenaar gaan.

Door gebruik te maken van de Ferplast Geo als tussenstation voor de jonge dieren, kun je een nauwkeurige controle behouden en ervoor zorgen dat ze zich in een comfortabele omgeving bevinden. Het is een handige oplossing die speciaal ontworpen is om aan de behoeften van fokkers te voldoen en hun werk gemakkelijker te maken.

Is de Ferplast Geo geschikt voor Cavia's & Konijnen?

Helaas is de Ferplast Geo niet geschikt voor Cavia's, Konijnen en Chinchilla's. Deze dieren worden beter vervoerd in een grote en dichte transportbox. De Geo is specifiek ontworpen voor kleine knaagdieren die zich graag verstoppen in de bodembedekking, die in de Geo moet worden geplaatst. Grotere knaagdieren hebben meer moeite met verstoppen, waardoor ze mogelijk meer stress zullen ervaren in de Geo. Daarnaast is de Geo te klein voor een quarantaine verblijf van Cavia's, Konijnen of Chinchilla.

Als je op zoek bent naar een Cavia's Transportbox, Konijnen Transportbox of een Chinchilla Transportbox, raden wij aan om te kiezen voor een dichte transportbox die de dieren voldoende bescherming en comfort biedt tijdens het reizen. Zorg ervoor dat de transportbox ruim genoeg is, zodat de dieren zich kunnen bewegen en comfortabel kunnen liggen.

Het welzijn van je dieren staat voorop, dus zorg ervoor dat je de juiste accommodatie en transportmiddelen kiest die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): Zie omschrijving
Diameter (ca): -
Inhoud (ca): Zie omschrijving
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Degoe
Bijzonderheden: De Geo's zijn gemaakt van plexiglas dat oneffenheden kan bevatten. Hierbij kun je denken aan kleine plekjes, krasjes etc. Deze zijn dus niet glashelder en gaaf zoals bij een aquarium.
Ferplast Geo Box voor Knaagdieren!
Reviews
8 / 10
Chavon 02 Augustus 2019

Kwaliteit is goed, mooie kleur, heel praktisch om Coco even in te plaatsen tijdens het schoonmaken van haar huis

10 / 10
klant 27 April 2014

Ideale vervoersbakjes. Mijn dwerghamster knaagt nogal overal aan, maar in de geo kan hij nergens aan knagen. Ik doe mijn hamster altijd in een vervoersbox als ik de kooi ga verschonen, dus de geo is heel handig.

10 / 10
klant 27 April 2014

Superfijne bakjes dit! Het deksel gaat tenminste fatsoenelijk open, en ze zijn een perfect maatje. Niet te klein, niet te groot. Plastic iets íetjes zwakker dan van sommige andere vergelijkbare maat en model bakjes, maar het vergrote gebruiksgemak maakt dit méér dan goed.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »