Ferplast Drinky Colour 600 ml L188
Drinky Colour 600 ml L188 €5,95 €6,95

Drinky Colour 600 ml L188

€6,95 €5,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ferplast Drinky Colour 600 ml L188

De Ferplast Drinky Colour drinkfles staat voor gemak en kwaliteit. Het heeft een roestvrij stalen ventiel, dat een uitstekende afsluiting garandeert.

Eenvoudig te bevestigen aan de tralies
Verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren
Altijd vers drinkwater

Gebruiksaanwijzing Drinky Colour

Vul het flesje altijd helemaal vol met vers water, zodat het flesje niet gaat lekken. Vul de drinkfles altijd totdat deze vol is en tik tegen het tuitje aan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbelletje achter is gebleven. Als er een luchtbel in het tuitje achterblijft komt er geen water uit de drinkfles. Hang de drinkfles vervolgens recht op en tik met uw vinger tegen het water kogeltje totdat de fles water geeft en uw vinger nat is. Nu weet u zeker dat de fles water geeft en de dieren kunnen drinken.

Een drinkfles geeft dieren gedoseerd water. De dieren moeten tegen het kogeltje aandrukken om water te krijgen. Elke drinkfles geeft op een andere manier water. De ene drinkfles geeft heel makkelijk water waardoor deze kan druppelen/lekken en de andere drinkfles geeft minder snel water. Deze product eigenschappen zijn verschillend per drinkfles.

Sociale knaagdieren die in een groep leven kunnen het beste meerdere drinkflessen hebben, zodat voor alle dieren voldoende water beschikbaar is. Dominante dieren kunnen een drinkfles claimen waardoor andere dieren niet kunnen drinken.

Jonge dieren kunnen het beste naast een drinkfles ook een waterbakje krijgen, zodat ze altijd water hebben totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een drinkfles.

Bij elke verandering van drinkfles is het aan te raden ook een waterbakje neer te zetten voor de dieren totdat ze gewend zijn aan de nieuwe drinkfles. Als de dieren gewend zijn aan een drinkfles die makkelijk water geeft kunnen ze moeite hebben met een drinkfles die minder makkelijk water geeft.

Willen of kunnen de dieren niet uit de drinkfles drinken, probeer dan een andere die wel bij de dieren past. Elk knaagdier is anders en heeft soms zijn eigen voorkeuren.

Voor de echte knagers onder de knaagdieren zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes moet de drinkfles beschermd worden zodat de dieren deze niet kunnen kapot knagen.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): Met tuit: 24 cm, zonder tuit: 20 cm
Diameter (ca): Ø 6,5 cm
Inhoud (ca): 600 ml
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Ferplast Drinky Colour 600 ml L188
Reviews
10 / 10
JB Knoef-Aarsen 25 Juli 2022

Helpt zeker tegen de groen aanslag. Er hangt er 1 vol in de zon en er komt geen aanslag in. Helaas bijt mijn konijn af en toe het plastic vh tuitje dan is de bottle stuk

  • + Geen groene aanslag
  • - Plastic ring

8 / 10
Wilma 03 Februari 2020

Mooi flesje Plastic is wat dun.Er zitten deukjes in.

10 / 10
heidi 02 April 2019

Een heel leuk product maar jammer dat het een korte drinktuit heeft

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »