Ferplast Drinky 600 ml L183
Drinky 600 ml L183 €4,95 €5,95

Drinky 600 ml L183

€5,95 €4,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Drinky 600 ml L183

De Ferplast Drinky drinkfles 600 ml L183 staat voor gemak en prettig drinken voor de knagers! Het heeft een professioneel roestvrij stalen ventiel, dat een uitstekende afsluiting garandeert. Uitgerust met speciale houder om aan de tralies te bevestigen.

Een drinkfles geeft dieren gedoseerd water. De dieren moeten tegen het kogeltje aandrukken om water te krijgen. Elke drinkfles geeft op een andere manier water. De ene drinkfles geeft heel makkelijk water waardoor deze kan druppelen/lekken en de andere drinkfles geeft minder snel water. Deze product eigenschappen zijn verschillend per drinkfles.

Sociale knaagdieren die in een groep leven kunnen het beste meerdere drinkflessen hebben, zodat voor alle dieren voldoende water beschikbaar is. Dominante dieren kunnen een drinkfles claimen waardoor andere dieren niet kunnen drinken.

Jonge dieren kunnen het beste naast een drinkfles ook een waterbakje krijgen, zodat ze altijd water hebben totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een drinkfles.

Bij elke verandering van drinkfles is het aan te raden ook een waterbakje neer te zetten voor de dieren totdat ze gewend zijn aan de nieuwe drinkfles. Als de dieren gewend zijn aan een drinkfles die makkelijk water geeft kunnen ze moeite hebben met een drinkfles die minder makkelijk water geeft.

Willen of kunnen de dieren niet uit de drinkfles drinken, probeer dan een andere die wel bij de dieren past. Elk knaagdier is anders en heeft som zijn eigen voorkeuren.

Vul de drinkfles altijd totdat deze vol is en tik tegen het tuitje aan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbelletje achter is gebleven. Als er een luchtbel in het tuitje achterblijft komt er geen water uit de drinkfles. Hang de drinkfles vervolgens recht op en tik met uw vinger tegen het water kogeltje totdat de fles water geeft en uw vinger nat is. Nu weet u zeker dat de fles water geeft en de dieren kunnen drinken.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Specificaties
Inhoud: 600 ml
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: -
Ferplast Drinky 600 ml L183
Knaagdier pakketten
+ Schoonmaak Borstel
Reviews
10 / 10
Malou I. 02 Januari 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
T.A. D. 01 Januari 2018

Lekker veel inhoud, doet het prima!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »